Det danske magasin i Spanien
Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
Facts:
Friederich og Chloe er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Vi kan hjælpe dig med at opnå mere velvære og nydelse i din hverdag, både i krop og sind!
Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!
 
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
 
Har du også megt fokus på din hud? Ja det kan jeg faktisk godt forstår! Det er nemlig sådan at din hud dækker ca. 2 kvadratmeter af din krop! Din hud er et af dine største udrensningsorganer som du har!
 
Hvis du oplever ubalancer med din hud, såsom acne, eksem, tørhed, farveforskelle eller andet, så er denne artiklen den rette for dig!
 
I min verden handler problematikker med huden b.la. om sorg, tarm, for lidt fedtstof (god olie) og dit immunforsvar, derfor er det top vigtigt, at vi sætter ind for at støtte bedst op.
 
Oplever du at din hud ‘taler’ meget?
 
Hvis du oplever eksem, så er det så vigtigt, at du begynder at minimere dit indtag af korn, svin og mælk, simpelthen fordi det forværrer dine hudlidelser. Er du usikker på, hvorvidt det er sandt, så tag mit skriv som en udfordring eller prøve at undgå det i 14 dage og se, hvad der sker. Det kan være en god ide, tage et før og efter billede og for virkelig at kunne se forskellen.
 
Korn irriterer tarmen og påvirker dit immunforsvar. Mælk giver betændelse i kroppen, og svin indeholder utrolig meget syre. Derfor er alle 3 elementer, som påvirker din hud.
 
En anden ting du skal have fokus på, er at undgå så mange kemikalier i din hverdag, som muligt. Se om du kan udskifte dine fødevarer med økologi, begynd at bruge plejeprodukter, der er købt hos helsekosten og som også er økologiske, skift dit plastisk ud med træ, keramik og metal, og køb dit vaske pulver hos helsekosten. Mærk efter og se, hvad der sker..
 
Det er også vigtigt, at du, så vidt det er muligt, stopper med at ‘lukke’ din eksem inde, ved at bruge medikamenter, der mindsker det. Jeg ved, det er irriterende, grimt og til tider giver smerte, men ved at ‘kapsle’ din eksem inde med kemisk medicin, gør det ikke problematikken bedre, du flytter bare smerten. Se neden for, hvordan du kan støtte naturligt op og få fokus på at støtte din tarm, udrensning og immunforsvar, og så lover jeg, at det bliver så meget bedre, du skal bare have lidt tid og tålmodighed.
 
Ting du kan gøre:
– Det er vigtigt at støtte dit immunforsvar så godt som muligt, og vi ser en klar sammenhæng mellem eksem og indtag af korn og mælk, derfor gå uden om det og få en masse grøntsager i stedet for. Dette kan du gøre ved at tage curra C-booster som kan købes i Centro Sanum i Centro idea eller på currame.nordicvms.com
– Få masser af rent vand, gerne over 2 liter dagligt til at udrense din hud.
– Det er vigtigt, at du booster dit immunforsvar og tarmsystem med olie. Både i form af hørfrø olie eksempelvis fra Nyborggaard, hvor du tager 3 spsk. dagligt, og en god fiskeolie. Vi anbefaler fiskeolie Nordic Naturals, ca. 3 gr. i alt pr. dag.
– Du skal også støtte din tarmflora. curra · me flora købes i Centro Sanum i Centro idea eller på currame.nordicvms.com, tag 1 kaps dagligt til mad.
– Via en homøopatisk ampulkur kan jeg støtte dit kollagen, dine slimhinder og hud. Jeg får altid super gode resultater via vores ampulkur: http://currame.com/produkter/homoeopati/
– Calendula salve og dråber bruges ved hudirritation og dårligt helende sår, samt ved sensitiv hud, solbrændthed, inflammation og ømme brystvorter.
– Mercurius-Heel S Tabletten understøtter behandling af inflammatoriske tilstande og hudsygdomme såsom bylder og karbunkler
– Hamamelis salve er god ved blødning i huden, åreknuder og karspringninger.
– Sulfur comp. Heel tabletter ved eksem-lignende hudlidelser og kløe.
– Schwef-Heel dråber til kroniske hudsygdomme, kløe og eksem.
– Echinacea som dråber støtter immunforsvaret og er derfor vigtig.
– Traumeel salve og dråber er opbyggende og healende (bruges ikke ved åbne sår, da der er lidt alkohol i).
– Fedisan salve gives ved inflammation i huden, gerne ved eksem – den naturlige binyrerbarkhormon-salve.
 
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com eller på +4527207723
 
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds.
Husk, du kan købe dine kosttilskud på currame.nordicvms.com
 
På gensyn! 🙂
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
 
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.