Det danske magasin i Spanien
Uber indsætter 200 biler på Costa del Sol – Málaga skal være en intelligent by – Mere kvalitet til Málagas strande

Uber indsætter 200 biler på Costa del Sol - Málaga skal være en intelligent by - Mere kvalitet til Málagas strande

Uber indsætter 200 biler på Costa del Sol

Efter et par år med juridisk tovtrækkeri og massive taxi-strejker, kommer Uber nu endelig til Costa del Sol. Uber tilbyder billeje med chauffør og er det tætteste, man kan komme på at bryde taxiernes monopol. Uber opererer i 600 byer fordelt over hele verden og introducerede sin service for to år siden i Madrid, i foråret i Barcelona og kommer nu til Málaga med 200 biler. Uber-bilerne vil arbejde fra Málaga, Marbella, Fuengirola, Mijas, Torremolinos og Benalmádena, men det er planerne, at hele Costa del Sol skal dækkes fra næste år. I modsætning til en traditionel taxa må en Uber-bil ikke samle folk op på gaden. Servicen skal forudbestilles via en app.
 
{loadposition google}
 

Málaga skal være en intelligent by

Halvandet års forstudie er blevet til et 400 siders projekt, som først på ugen blev præsenteret for offentligheden i Málaga. Kommunen vil investere 155 millioner euro frem til år 2022 på at gøre Málaga til en moderne intelligent by. ”Vi vil udnytte den nye teknologi bedst muligt for at kunne tilbyde en bedre borgerservice, spare ressourcer og blive en mere miljørigtig by,” forklarede borgmester Francisco de la Torre til pressen. Málagas plan består helt præcist af 204 tiltag, som skal realiseres indenfor de næste fire år. Byen vil få robotter til at hjælpe med rengøringen af gader og stræder, nye vandrensningsanlæg, el-taxier, og hele det kommunale energiforbrug skal komme fra vedvarende energi.
 

Mere kvalitet til Málagas strande

Strandene i Málaga-provinsen forbedres konstant. Således har stranden Los Álamos i Torremolinos netop fået tilkendt det blå kvalitetsflag, takket være sin renlighed og faciliteter. Det er den første strand i Torremolinos, som får denne hæder. Marbella har i dag fem strande med det blå kvalitetsflag, mens Estepona og Fuengirola hver har fire. Med det blå kvalitetsstempel til Los Álamos-stranden har Málaga-provinsen samlet 25 strande med det blå flag. Dermed er Málaga meget tæt på Cádiz og Almería, som med 30 og 29 blå flag er de to andalusiske provinser med flest kvalitetsstrande.
 
{loadposition google_native}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.