Det danske magasin i Spanien
Karen Brinck – Kunsthåndværker, designer og skulptør udstiller i Club Danés

Karen Brinck - Kunsthåndværker, designer og skulptør udstiller i Club Danés

Karen Brinck er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i 1973 og har i mere end 40 år arbejdet med design, tekstil, kunst og undervisning.

Hun udstiller på flere gallerier og en del kunstforeninger i Danmark.
Hun var første gang i Mijas i julen 2013 og forelskede sig i byen lige på stedet. To år senere, i 2015 var hun atter i Mijas, uden overhovedet at have planer om at købe en lejlighed, men skæbnen ville, at hun endte med at købe bolig.
Inden hun kom hjem til Danmark ugen efter, var hun allerede flyttet ind (dog kun i tankerne) i lejligheden i Mijas. ”Jeg måtte eje den lejlighed. Den er lille, med en kæmpe terrasse, og med den skønnest tænkelige udsigt og lige midt i byen, med butikker, cafeer og liv i gaden.” En dejlig kontrast til Karens hverdag, hvor hun bor langt ude på landet, lige i skovbrynet og alt er stille.
”Nu har jeg en lille studielejlighed i Mijas, i en skøn gammel spansk ejendom midt i byen og lige ved siden af ’Centro de Artes Mijas’ hvor jeg bruger mange af mine timer, når jeg er i Spanien. Jeg elsker livet og lyset i Spanien og har mange dejlige spanske, engelske, amerikanske og danske venner,” fortæller Karen om sin tilværelse on-off i Spanien.
 
Hun er ofte i Fuengirola og især Málaga, hvor hun dyrker de spændende museer og kunsten. I Mijas er hun flittig med at male – og i Centro de Artes Mijas holder hun endagskurser, hvor man kan lære at male og trykke med serigrafirammer.
Karen arbejder også som frivillig i Centro de Artes Mijas. Det er en non-profit organisation, hvor kunstnerne, der bruger værkstedet, skaffer midler til centrets vedligehold og eksistens, ved at donere penge fra salg af sine værker og kurser. ”Det er et spændende center og helt fantastisk heldigt at jeg kan bruge det som værksted. Jeg glæder mig til at udstille i ”Club Danés”, hvor jeg til denne udstilling har lavet en serie malerier med serigrafitryk. Alle med motiver og farver inspireret fra livet i Mijas og omegn,” slutter Karen Brinck.
 
Udstillingen har fernisering lørdag d. 13. jan. 2018 kl. 13.
For mere info se: www.karenbrinck.dk
 
karenbrinck2
Udstillingen i Club Danesa er serigrafitryk på en abstrakt malet baggrund. Motiverne er fotos, Karen har taget i og omkring Mijas og efterfølgende lavet som serigrafitryk, der trykkes på det malede lærred. Der bruges mange forskellige tryk til hvert enkelt billede.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.