Det danske magasin i Spanien
Bodytalk – om sammenhæng mellem krop og sind
Langt de fleste lidelser, sygdomme, smerter, depressioner, stress- og angstanfald osv. har årsag i et komplekst miks af genetiske, miljøbestemte, følelsesmæssige, anatomiske og fysiologiske sammenhænge.

Imens det konventionelle sundhedssystems mange specialister afsøger hvert deres interesseområde for at stille en diagnose, udforsker og observerer BodyTalkeren alle Krop/Sind/Ånd-kompleksets dynamiske sammenhænge – ikke for at stille en diagnose, men for sætte kroppen i stand til at balancere sine livsvigtige systemer i forhold til hinanden, synkronisere dem, integrere dem i hinanden, og nulstille det, som er løbet løbsk.
 
I min BodyTalk-klinik oplever jeg, at de mentale påvirkninger af den fysiske krop er større end omvendt. Selvfølgelig kan man blive helt ‘bims’ af at have migræne, føle sig stresset og trist, men ofte skal vi have fat i de emotionelle aspekter for at finde nøglen til sygdommen/tilstanden.
 
Hvor tit føler vi ikke, at der er noget galt i kroppen, og forsøger at finde årsagen uden held? Måske går vi til lægen. Og nogle gange skyldes mavepinen slet og ret, at vi har spist fordærvet mad, mens skuldersmerten er resultatet af flytning af for tunge møbler… Men det er også vigtigt at tage vores mentale tilstand i betragtning – vores følelser, og se på, hvordan disse påvirker fysiologien.
 
At vi mennesker er energi-væsener, er ingen hemmelighed. Elektricitet løber igennem kroppen i bl.a. meridianbaner og akupunkturpunkter, som man kalder det i kinesisk medicin – og disse energibaner kan blokeres, så fanget energi suser frem og tilbage i sit ‘fængsel’. En sådan blokering kan skabes af chok, stress, sorg, frygt, skuffelse etc. – og kroppen sender os signal om den i form af fx smerte, hjertegallop, udslet, hævelse, træthed eller indre uro.
 
Illustrationen her viser eksempler på, hvordan vores tankemønstre, overbevisninger, følelser og oplevelser kan lagres energetisk i vores krop. Det kræver hverken sølvpapirshat eller røgelsespinde at forstå, at vores tanker, følelser og kroppe hænger sammen i dynamiske energibaner.
En af de fineste ting ved BodyTalk er metodens brug af kvanteforståelsen: Vi observerer det hele menneske, og udforsker de områder, som kroppen angiver, i ‘mikroskopet’, som zoomer helt op på kvanteniveau, hvor fx kvarker, neutroner, leptoner og fotoner viser, hvordan en lille ændring, kan få enorm betydning for hele klientens Krop/Sind/ånd-kompleks. Altså oppe fra og ned! Løses tingene oppe på kvanteniveau løber ændringerne ned igennem de mentale niveauer for at manifestere sig helt nede på det fysisk niveau, hvor den konventionelle medicin arbejder. Derfor oplever man mere langtidsholdbare resultater med energimedicin .
 
Forleden mødte jeg en klient, som jeg havde lavet to BodyTalk-sessioner med for over tre år siden. Han opsøgte mig den gang med voldsomme allergiske reaktioner. Sessionen pegede ikke direkte på, hvilke allergener vi kunne balancere ham i forhold til, men derimod på et energifelt fanget i en vektor dybt inde i plovskærebenet i næsen. Det lyder måske kompliceret, men det er tværtimod så elegant simpelt – blot at lade kroppen vise vej.
Årsagen til blokeringen lå i et umiddelbart uskadeligt fald fra et træ i barndommen, frygten for ikke at blive valgt til i ungdommen, hvilket så bundede i en følelse af ikke at fortjene det gode i livet…
Det fine i denne lille historie er, at klienten fortalte, at han aldrig siden havde haft et allergisk anfald. Efter mere end 50 år som allergipatient var han, efter sessionerne for tre år siden, helt fri for lidelsen.
 
Næste gang du modtager et signal fra dig krop, fx smerte i skulderen, så giv dig selv et øjeblik til at finde ud af, om det måske er trigget af og reflekterer en indre følelse. Der er intet galt med at gå til lægen, og smertestillende medicin kan meget vel løse sagen – på kort sigt.
Det er ikke så vanskeligt at forstå sin egen krop. Vi er faktisk skabt til at kunne det. Det kræver blot lidt tålmodighed, ærlighed overfor dig selv og evnen til at give slip – bare et øjeblik. Det kan hjernebarksbalancen (den vigtigste BodyTalk-teknik af dem alle) hjælpe dig med. Vil du lære, hvordan du gør, så book en tid hos BodyTalk Torreblanca.
 
Vil du bestille tid til en session eller have mere information om BodyTalk, er du velkommen til at ringe mig på tel. +34 607 62 91 06 – eller læse mere om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com.
 
Kroppens Emotionelle Energicentre LD april 2017
 
Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker – både mennesker og dyr er velkomne.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.