Det danske magasin i Spanien
Overvejer du at få lavet permanent makeup, men afholder du dig pga. tvivl om resultat og frygt for allergier, så læs med her og få mere viden omkring emnet.

Overvejer du at få lavet permanent makeup, men afholder du dig pga. tvivl om resultat og frygt for allergier, så læs med her og få mere viden omkring emnet.

Permanent makeup har været brugt og udøvet i mange år, produktsystemerne er blevet videreudviklede og forbedrede mange gange – og bliver det stadig.

 
Goldeneye permanent makeup er et af de få EU-godkendte systemer, som lever op til alle de lovkrav, der er til netop permanent makeup.
Jeg har udført permanent makeup med Goldeneye i snart 20 år, og oplever desværre ofte, at kvinder kommer til mig i klinikken og spørger, om jeg kan forandre den permanente makeup, som de har fået lavet hos en anden behandler.
Enten er farven for mørk eller fx brynet er placeret forkert og har den forkerte facon i forhold til ansigtets form.
 
Det er aldrig optimalt at skulle arbejde videre på andres dårligt udførte arbejde, og rette det op. Resultatet bliver desværre aldrig så godt, som det kunne have været, hvis kunden havde fået det lavet af en erfaren og omhyggelig linergist fra begyndelsen.
 
Der er, som kunde, flere ting at forholde sig til, inden man springer ud i at få tatoveret øjenbryn, eyeliner eller læber:
 
Kvaliteten af produktet, farvernes renhed, kosmetologens/linergistens erfaring og dygtighed samt hygiejnen.
Goldeneyes farver er 100 % fri for tungmetaller, nikkel, aromatiske kulbrinter, nitrosaminer (er kræftfremkalende) og er ikke fremstillet baseret på forsøg med dyr.
 
Farverne er sterile og gennemtestede, veganske og halal-korrekte.
Det er umuligt at reagere allergisk overfor farverne.
Farverne bliver ikke indpigmenteret for dybt, og huden/blodet vil skille sig af med pigmenterne stille og roligt over et par år.
Alt udstyr, som nåle og farver, er engangsprodukter, og jeg bærer altid mundbind og handsker, og holder alt sterilt.
 
Goldeneye fremstiller mange farver derfor er der stor mulighed for at skabe det helt rigtige og naturlige resultat til hver kunde.
 
I sidste måned opsøgte en kunde mig efter at have været hos en anden kosmetolog og fået lavet et desværre dårligt brynresultat.
Hun havde ikke lyst til at gå tilbage til behandleren og få rettet det op, så hun spurgte mig om råd.
Brynet var lavet alt for smalt og for mørkt, og brynene var ikke ens i faconen.
Jeg valgte at bruge en lysere nuance og bløde det lidt op, da kunden er lysblond, samt give brynet lidt mere fylde og rette enderne så godt op som muligt, så de kommer til og virke mere ens.
På billederne ses brynet før og efter behandlingen.
 
Permanent makeup2
Permanent makeup

Book en gratis konsultation før behandling, kontakt kosmetolog og Goldeneye-linergist Nana Norrbom på 610 716 048.

 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.