Det danske magasin i Spanien
Shoptalk juli/august 2016

Shoptalk juli/august 2016

Shoptalk LD Ole Optica Juli 2016

Ole Optica gør dig sommerklar
Den skandinaviske brillebutik i Nerja bugner af nye lækre briller. Den flotte sommerkollektion er netop kommet hjem og byder som sædvanligt på et stort og flot udvalg af både briller og solbriller.
”Vores publikum vil have gode produkter til gode priser, så det bestræber vi os naturligvis på at tilbyde. Og så ønsker folk en god service, der også gælder efter man har fået sin nye brille. Og det får man her,” lover Ole Højer, som i over ti år har hjulpet skandinaver i Nerja-området med at finde den rigtige brille. Ole Optica fortsætter over sommeren med sit populære 2 x 1 tilbud. ”Du køber en progressiv brille som ikke på andre måder er forbundet med rabatter, og får en solbrille med tilsvarende kvaliteter af brilleglas, gratis med i købet. Det er et godt tilbud, som også gælder de nyeste modeller og de bedste glas,” forklarer den skandinaviske optiker. Ole Optica befinder sig centralt i den vestlige ende af Nerja med parkering lige ved døren.

Besøg Ole Optica i Nerja på: Calle Antonio Ferrándis 23, 29780 Nerja.
Ring venligst for tidsbestilling: 952 528 395.

___

Foto Shoptalk Helle Hollis LD Juli 2016 A

Nem billeje
Det er nu endnu lettere at leje bil hos Helle Hollis – med frisk moderne hjemmeside!
Booking af billeje skal være nemt, hurtigt og med klart overblik over, hvad den totale udlejningspris bliver. Der må ikke være skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser.
Helle Hollis lancerer nu sin nye hjemmeside, som gør det endnu lettere at leje en bil.
”Hjemmesiden er blevet designet ud fra en brugervenlighedsproces, såkaldt UX-process, for at få den optimale hjemmeside til booking af lejebil”, fortæller marketingschef Christine Fleischer, der er rigtig glad for det færdige resultat.
Det er enkelt at lave sin onlineprofil, så når kunden logger sig på hjemmesiden, kommer rabatter, rabatkuponer eller særtilbud frem, som automatisk fratrækkes billejen.
Helle Hollis går sommersæsonen i møde med 1200 nye biler i flåden, og har i løbet af foråret haft travlt med at renovere receptionen på hovedkontoret ved Málaga Lufthavn. Derudover har de netop købt to nye VW Crafter courtesy busser for at gøre transporten endnu mere behagelig fra og til lufthavnen. Endelig har klargøringsafdelingen taget to nye vaskemaskiner i brug.
”Vi er derfor godt forberedt til højsæsonen, og ser positivt på fremtiden, hvor der er udsigt til en pæn stigning i antallet af ankommende turister til Málaga”, slutter Christine Fleischer.
www.hellehollis.com

___

Shoptalk Transport ESDK

Nyt transportfirma vil revolutionære branchen
Primo august sender Transport ESDK deres første bil af sted mod Danmark. Transportfirmaet er danskejet, men har base i Spanien. Derfor kan omkostningerne og kubikmeterpriserne holdes helt i bund.
”Vi tilbyder markedets laveste priser med en kubikmeterpris på 99 euro. Den første meter koster sågar kun 74,50 inklusiv moms,” fortæller Ole Steen Seestedt, som står bag det nye firma.
Han er fastboende på Costa del Sol og kom ind i transportbranchen ad omveje.
”Jeg har længe syntes, det både var dyrt og omstændigt at få transporteret gods mellem Danmark og Spanien. Så det vil jeg forsøge at gøre noget ved,” fortæller den nye transportmand, som ellers havde trukket sig tilbage fra erhvervslivet, da han fik sin idé.
”Transport ESDK er enkelt, professionelt og transparent. Vores priser, forsikringer, budgetter og regnskaber offentliggøres på vores hjemme- og facebookside, hvor vi også har et åbent fokus med plads til kommentarer, forslag, ris og ros,” forklarer Ole Steen Seestedt, som mener, at hans firma vil komme langt med sin meget åbne attitude. Både overfor kunder og nye investorer. Firmaet vil have minimum to månedlige afgange, og kører med mindre lastbiler.
”Vi kører fra dør til dør og de mindre lastbiler kan komme frem til selv de mindste spanske landsbyer. Samtidig kører de hurtigere på motorvejene, slutter Ole Steen Seestedt, som vil gøre alt for, at Transport ESDK er let, hurtig og billig for kunderne, der samtidig kan se godsforsendelsen på firmaets tracking system.


Læs mere på www.transport-esdk.com og www.facebook.com/transportesdk

___

Foto Shoptalk Rosasco Dental LD Juli 2016

Ny tandreguleringsmetode hos Rosasco Dental
En ny teknologi for tandregulering gør det lettere, behageligere og mindre synligt end nogensinde. Det er kun få tandlæger i Málga-provinsen, der har licens og været igennem en særlig uddannelse for at kunne arbejde med denne nye teknologi. Det er Rosasco Dentals tandretnings specialist Maria del Mar, som tager sig af disse behandlinger.
”Teknologi hedder ”Invisalign” og åbner helt nye døre for tandregulering. Det er slut med de klassiske togskinner, som sætter mærker og er vanskelige specielt ved tandbørstning,” forklarer Marc Rosasco fra tandlægeklinikken i Arroyo de la Miel.
Invisalign er en serie af aftagelige, gennemsigtige skinner, der bliver specialfremstillet til dine tænder og retter dine tænder til en mere optimal tandstilling. Ved Invisalign-behandlingen vil dine tænder rykke sig lidt eller lidt, og gradvist bevæge sig mod den forventede slutposition. Dine skinner skal derfor udskiftes hver anden uge, så de forsat sidder tæt over dine tænder.
Tandreguleringen tager mellem tre og atten måneder, afhængig af hvor omfattende reguleringen er. Marc Rosasco forklarer, at den nye teknologi også gør det lettere for patienten, som ikke tilbringer hele året på Costa del Sol. ”Skinnen skal udskiftes hver anden uge, men det kan patienten let selv klare. Vi sørger for at give den enkelte klient skinner med til den givne periode,” forklarer den danske tandlæge, som også kan glæde interesserede med, at den nye teknologi har gjort tandreguleringen billigere end nogensinde.
”Tidligere kostede en tandregulering typisk 6.000 euro. I dag kan det gøres for rundt det halve, og flere sygesikringer giver tilskud,” siger Marc Rosasco, som sammen med sin søster, Pia Rosasco, driver Rosasco Dental i det centrale Arroyo de la Miel. De overtog for et par år siden klinikken fra deres far, Kurt Rosasco, og står i dag i spidsen for et team på seks tandlæger, som arbejder med alle fagets specialer.
Læs mere om Rosasco Dental på www.rosascodental.com
eller bestil tid på telefon 952 442 466.

___

Shoptalk BoConcept Juli 2016 Shoptalk BoConcept Juli 2016 A

BoConcept åbner butik i Marbella
BoConcept og PlusStore åbner en fælles butik i juli på The Golden Mile i Marbella ved Oasis Business Center. Begge forretninger tilbyder i forvejen fleksibilitet og komfort med et stort udvalg af produkter og mærker at vælge imellem.
Nøglefaktorerne for den internationale møbelkæde BoConcept er lig med høj, håndværksmæssig kvalitet kombineret med et funktionelt og moderne look, som hele Costa del Sol nu vil få glæde af.

BoConcept har mere end 250 butikker i verden og med kendskabet til design og møbler af høj kvalitet, er de meget stolte af at åbne ny butik, der vil inspirere alle med ønsket om moderne møbler.
Interessen for møbler med rødder i de skandinaviske designtraditioner er stigende, og BoConcept med dansk oprindelse fra 1952 har tradition for at producere og designe moderne møbler med respekt for designets arv.
“Vi glæder os til at byde alle designelskere velkommen til vores nye og fantastisk BoConcept og PlusStore butik. De første to uger efter åbningen har vi planlagt specielle events, så det er bestemt værd at kigge forbi”, siger Susanne Brandt.

Butikken i Marbella kommer bl.a. til at tilbyde en særlig indretningsservice, hvor en indretningsarkitekt kan guide til optimering afrummet med farver, møbler og tilbehør. Indretningsarkitekten tilbyder ydermere et hjemmebesøg efterfulgt af et møde i butikken, hvor idéer og 3D-tegningerpræsenteres.
“Hos PlusStore Marbella finder man de bedste produkter fra de bedste mærker og bedste designs, og det giver desuden kunden mulighed for at skabe, kombinere og designe noget ganske særligt i hjemmet”, siger Jan Petersen.
PlusStore tilbyder mærker som Carl Hansen, Fritz Hansen, Louis Poulsen, Montana, HAY, Hilding Anders, Cane-Line og mange flere.

BoConcept og PlusStore finder du i Oasis Business Center, Ctra. N-340 km 176, Marbella, Málaga og som altid på Ctra. de Mijas km 3,5, 29650 Mijas.

___

shop 22 cmyk

Udvider sortimentet med Eva Solo
I november 2015 slog Lotta og Dan Lindberg dørene op til deres nye butik, som lige i rette tid til julehandlen tilbød stilfuldt design fra Georg Jensen Living og kunst fra Dan Lindberg Artphotography. Og nu udvides sortimentet i overensstemmelse med, at butikken netop er en Art & Design Shop.
Sommerens store nyhed er, at udvalgte produkter fra Eva Solo nu forhandles i butikken. Perfekt for alle, som går op i praktiske og elegante detaljer i hjemmet eller for dem, som skal finde en gave. ”Butikken udvikler sig præcis, som vi håbede. Vi er meget glade for, at vi nu også kan tilbyde vores kunder produkter fra Eva Solo med elegant, smart og stilfuldt design til køkkenet, mad og drikke. Vi vil naturligvis stadig føre Georg Jensen Living, hvis sortiment bliver udvidet med blandt andet porcelæn og bestik, samt kunst fra Dan Lindberg Artphotography, som jo typisk arbejder med høj præcision og nøjagtighed i sine fotografier – og her kommer der jo hele tiden nye værker og motiver til,” fortæller Lotta Lindberg, som selv er meget kreativ og god til fine gaveindpakninger og personlige, håndlavede kort i tilfælde af, at det, du køber, er til en gave.
Dan Lindberg Artphotography har også sin egen nyhed, når det gælder fotokunst. Det er nemlig nu muligt at give et virtuelt forslag i kundens hjem, inden den endelige beslutning tages. Kontakt butikken for mere information.

Besøg butikken på Avda. Manolete i Edf. Cassaño, lokale 5-6. Parker ved Centro Plaza og gå de få meter ned ad bakken. Så ligger butikken på venstre side.
Tlf. +34 952 818 875

___

Cortidea flytter i nye og større lokaler
Efter mere end 20 år i Centro Idea har Cortidea rykket gardinstængerne op og er flyttet 500 meter ned ad Mijas-vejen til Edificio Cortijo del Agua. Ejer af Cortidea, Henrik Stæhr Jørgensen, har længe ledt efter nogle større og mere synlige lokaler, og da muligheden for et stort lokale med udstillingsfacade og plads til systuen bød sig, slog han til og har brugt de sidste par måneder på at sætte det nye lokale i stand.
Cortidea har gennem alle årerne specialiseret sig i kvalitetsgardiner, tæpper, ombetrækning, tapet, bløde møbler og solafskærmninger. Cortideas mission har altid været at levere stilfulde, attraktive kvalitetsprodukter, og er kendt for et stort udvalg af moderne og trendy mærker inden for gardin- og indretningsbranchen.
Cortidea benytter lejligheden til sige tak for den loyalitet, som kunderne har vist gennem årene i Centro Idea, og Henrik og hans team glæder sig til at hilse på dem igen i deres nye, store og lyse lokaler på Mijas-vejen.
Hos Cortidea tales spansk, engelsk, tysk ogskandinavisk. Personalet og den gode stemning er flyttet med, så du kan forvente det samme høje serviceniveau som altid.
Du finder Cortidea på Ctra. de Mijas, Edif Cortijo del Agua. Åbningstiderne er mandag-fredag 10.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 14.00. Telefon: +34 952 46 12 21. www.cortidea.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.