Det danske magasin i Spanien
macarod
Maca er en rodfrugt fra Peru, hvor den også er kendt som Perus Gensing.

 
Denne superfood-rod har været spist i Andesbjergene i hundredevis af år. Den grorhøjt oppe i bjergene og har vist sig at have fantastiske helbredsfremmende egenskaber.
Mirakelroden
Maca forbedrer energien, hukommelsen, iltoptagelsen og hormonbalancen. Den er rig på omega 3, potassium, selen, B- og C-vitaminer og er fyldt med kostfibre og indeholder meget få kalorier.
 
Mange mennesker har uorden i hormonbalancen på grund af stor østrogenpåvirkning fra forurening af miljøet. Maca-roden er en adoptogen plante, det vil sige, at den regulerer i kroppen på den måde, at har du for meget af et hormon, dæmper den det, og har du for lidt, booster den det. Den stimulerer de to overordnede hormonkirtler i hjernen; pinealkirtlen og hypothalamus. Disse kirtler er ansvarlige for bla. thymus, bugspytkirtlen og kønsorganernes kirtler. Den adaptogene effekt gør, at Maca tilpasser sig den enkelte krops behov
 
Maca bliver også kaldt for naturens viagra og den kan fremme sexlysten hos både mænd og kvinder, ligesom den fremmer fertiliteten og sædkvaliteten. Den er også særdeles god ved PMS, hedeture og gener ved overgangsalder.
 
Maca Rod kan købes i Vitamina i Centro Idea.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.