Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

alt

Nu er det sommer – og det betyder bare tæer i sandalerne. Efter mange måneder i tætte sko og støvler trænger fødderne til en omgang, og min yndlingsfodbehandling er en Spa Pedicure hos Centro Belleza, hvor Angela efterfølgende lægger fransk lak på neglene – en type negleudsmykning, hvor man maler neglespidsen hvid. En underlak i en neutral farve, typisk rosa eller hudfarvet, en hvid lak til neglespidserne og en klar overlak. Centro Belleza tilbyder en tilsvarende behandling til hænderne – nemlig en Spa Manicure med fransk lak, som er superflot til solbrune hænder.

Trin for trin
Angela begynder med at forme mine negle på både hænder og fødder. Derefter kommer hun et pump Creative Citrussoak i en manicureskål og et i fodbadet, som rengør hænder og fødder – og tilfører en mild citrusduft.
Angela annvender Cuticle Remover til at fjerne “døde” neglebånd. Produktet indeholder blødgørende ingredienser, som aloe vera, der forebygger udtørring af hud og negle. På fødderne fjernes hård hud med en fil.
Så skal der eksfolieres med Exfoliating Crystals, som masseres ind i både hænder og fødder. Det er så dejligt, at jeg svømmer helt hen. Krystallerne, som forsigtigt sliber huden, aktiveres nu med Crystal Activator, der udløser en serum, der tilfører huden AHA, Vitamin E, C og Aloe Vera. Hænder og fødder pakkes ind i et varmt håndklæde. 5-10 minutter senere fjernes det overskydende produkt med en fugtig klud, og en lækker lotion (Finishing Lotion) masseres ind i huden.
Som afslutning på en fantastisk afslappende og behagelig behandling lægges den franske lak på både finger- og tånegle. Voilà, så er jeg klar til sommerlivet.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa