Det danske magasin i Spanien
Vitafakta Health Clinic har i over 25 år fokuseret på sund levevis og livskvalitet. Baseret på analyser af livsstil, kost, mikroskopi af Levende Blod og Oxidativ Stress Test hjælpes klienterne til at optimere sundheden. Sidste nye tiltag er Medicinsk Thermografi, som vinder mere og mere indpas i Europa og har længe været anvendt i USA.

Ved hjælp af et infrarødt kamera måles hudens overfladetemperatur, som afhænger af blodgennemstrømingen. Når vi fx forstuver en ankel, strømmer blodet til skaden og huden bliver varm. Lige sådan er det med inflammation, andre vævsskader og kræftknuder. Når fysiologien forandres, ændres blodgennemstrømningen og dermed temperaturen i huden.
Det ultra-sensitive infrarøde kamera og de termiske data danner et billede, der bliver undersøgt for tegn på mulig sygdom eller skade. Det er en unik måde at se og følge forandringer i kroppen.
Ved fx en kropsscanning visualiseres områder i kroppen, hvor evt. sygdomme eller forstyrrelser er under opsejling, ofte langt tidligere end evt. vævsændringer eller knuder opstår i relation til cancer, smertetilstande, sportsskader eller andre sygdomme.
Medicinsk Termografi undersøger fysiologiske forhold, ikke anatomiske strukturer. Termografi kan med fordel anvendes som supplerende undersøgelse af kvinders bryst, fx ved suspekte områder, arvelig disponering eller tæt brystvæv, som kræver hyppigere undersøgelse.
De infrarøde billeder sendes til et specialuddannet lægeteam i USA, der udarbejder en rapport med deres vurdering og forslag.
Går du med smerter, skader, inflammation, problemer med immunforsvar, fordøjelse, sukkersyge eller autoimmune lidelser, kan en Medicinsk Termografi give dig et overblik over, hvor der kan sættes ind.
Medicinsk Termografi er 100 pct. risikofri, non-invasiv, smertefri og uden røntgenstråler.
Er du rask og glad, vil en Medicinsk Thermografi give dig overblik over din krops svage og stærke sider, så du kan sætte ind i tide.
 
Vitafakta Health Clinic
Pernille Knudtzon, MD og Katinka Burmeister, sygeplejerske
www.vitafakta.es
vitathermo@gmail.com
Tlf. 694 431 864
Af Pernille Knudtzon, MD og Katinka Burmeister, sygeplejerske

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.