Det danske magasin i Spanien
Parisisk elegance fra Sothys – hos kosmetolog Nana Norrbom

Parisisk elegance fra Sothys - hos kosmetolog Nana Norrbom

 
web42

Den franske hudplejeproducent Sothys har været på markedet i 40 år, og bliver ved med at introducere nye og forbedrede produkter hele tiden. I dette forår har de lanceret en fantastisk makeup-serie, som er elegant og af meget høj kvalitet – netop fordi den er produceret som en hudplejeserie med alle de virksomme ingredienser, som cremerne har.
Makeuplinien er bygget op over fire temaer:
Hudens teint
Hudens udstråling/glans
Fokus på øjne
Smukke læber
Hvis vi begynder med hudens teint, producerer Sothys alle deres foundations, som var de ansigtscremer, der skal fugte, virke foryngende på huden og hjælpe den til at se smuk og naturlig ud. Yderligere er der lagt vægt på kampen mod de frie radikaler, som er med til at ælde vores hud. Der er tre forskellige typer af foundation (hudforyngende og udglattende, mat ‘babyhud’ og fugtgivede med naturligt look) og disse produceres i op til 12 forskellige nuancer for at passe til alle hudtoner.
Nogle har beige/gyldne hudtoner, mens andre har rosa toner, og med disse foundations fra Sothys kan alle få den helt perfekte nuance og dækkeevne til netop deres hud.
Når huden stråler og har energi, ser den sund og smuk ud.
For at skabe dette eftertragtede glansfulde look har Sothys lanceret Trio Iluminador med tre nuancer. Den kan børstes på hele ansigtet eller bruges som rouge på kinderne.
Forførende øjne vil alle gerne have, og med de nye brugervenlige øjenprodukter fra Sothys kan dette opnås uden besvær. Der er lækre produkter til både øjne og bryn, bl.a. en vandfast universal-blynat, som kan bruges som både kohl, på vippelinje og som øjenskygge. Også Sothys’ mascara, med dækkende, formende og forlængende effekt, er blevet modtaget med stående applaus på den internationale makeup-scene.
Smukke læber fås med alle de nye og fugtende læbestifter i to udgaver.
En halvtransparent samt en mere intens og mættende stift.
Der er 20 skønne nuancer at vælge imellem samt en effektiv base-pen, der udjævner overfladen på læberne og i læbelinjen.
Kig ind og se den flotte stander med makeupserien. Prøv farver og bliv indspireret til et nyt look.
 
Makeup-kursus
Har du og et par veninder (max fire pr. gang) lyst til et makeup-kusus, hvor I kan lære om brugen af foundation, finde de rette farver samt male øjne og mund flot op, så ring og lav en aftale. Det kan være i dagtimerne, eller først på aftenen, inden I går ud til middag.
Jeg glæder mig til at høre fra jer!
Nana Norrbom på tlf. 610 71 60 48
 
Ny solserie fra Sothys
Sothys har netop udviklet en ny og avanceret solserie til forebyggelse af solskader.
Serien beskytter mod UVA/UVB-stråler, men virker også mod de infrarøde stråler, som trænger dybt ned i cellerne og generer frie radikaler, hvilket ælder vores huden.
Solserien er udviklet af Sothys’ dygtige hudspecialister, som har skabt seks produkter til brug såvel i solen som efter solbadning.
Produkterne fås med faktor 20, 30 og en meget beskyttende creme med spf 50, som er oliefri. Serien er fugtgivende, virker som Antiage-produkterne, og trækker ikke hvidt op på huden, selv ikke når faktoren når helt op på 50.
Udover de tre effektive solcremer, som indeholder bl.a. plante- og blomsterekstrakter, der beroliger huden og øger vores melaninproduktion, findes der også en aftersun-creme til natten. Denne kan om sommeren udgøre det for natcreme. Den er let og kølende, samt fugter og genopbygger huden.
Natcremen fungerer også som ansigtsmaske.
Har man lys hud og svært ved at blive brun, eller vil man gerne opnå farve uden solbadning, har Sothys introduceret en ny auto bronzer, som giver en let farve til huden gradvist over nogle dages brug.
Cremen har også den fordel, at hvis den bruges som bodylotion hver dag i et par uger før ferien, vil den have aktiveret hudens egen pigment og dermed skoldes man ikke så nemt.
Huden påvirkes dagligt af solens stråler, selv når vi ikke ligger og steger i solen. Derfor anbefales det at bruge creme med den rette beskyttelse fra omkring 1. april og helt frem til oktober måned.
Hvis man vil undgå for mange skader og rynker i huden, er det en god vane at indføre dette råd i sin hverdagshudpleje.
Med denne nye solserie kan den almindelige dagcreme byttes ud med solcreme i sommertiden.
For mere information om solserien, sikker solbadning og solråd, kontakt venligst Nana Norrbom på tlf. 610 71 60 48.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.