Det danske magasin i Spanien
Fest og præsteindsættelse i Margrethekirken

Fest og præsteindsættelse i Margrethekirken


Foto: Margith Pedersen og Susanne Kirstein

Der var budt ind til præsteindsættelse og reception i Margrethekirken i Fuengirola søndag den 5. maj, hvor Iben Snell officielt overtog posten som menighedens nye præst. Den traditionelle del af indsættelsen stod generalsekretær i DSUK (Danske Sømands- og Udlandskirker), Margith Pedersen, for sammen med Danmarks Ambassadør i Spanien, Lone Dencker Wisborg.

Herefter var der prædiken ved Iben Snell, hvorefter tre talere stod klar. Det var tidligere præst ved Margrethekirken, Jørn Sjøholm, der bl.a. var her under hele processen med opførelsen af kirken, Kim Jacobsen, Præst i Den Danske Sømandskirke i Algeciras og Kirsten Winding, der er formand for menighedsrådet i Margrethekirken.

Der var godt fyldt i kirken, og da de 137 gæster havde hørt talerne, var der budt til reception med en let anretning og lidt at drikke. Alt i alt var det en rigtig god dag, synes den nye præst.

”Det gik rigtig godt, og det var en festlig og højtidelig dag, hvor alle var i godt humør, og mange havde gjort noget ud af dagen,” siger Iben Snell til La Danesa.

 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.