Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

De fleste af os får på et eller andet tidspunkt i teenageårene akne, men mange oplever problemer med bumserne betydeligt længere.

Hormonerne forårsager en overproduktion af talg, og så kan der opstå akne. Men der er hjælp at hente hos Centro Belleza i Centro Idea, hvor kosmetolog Angela Cervin har stor succes med behandling af akne-hud. “Exuviance har produkter, der virkelig kan hjælpe dig med dine akne-problemer. Vær opmærksom på, at der kan opstå en negativ effekt i løbet af de første dage, hvor du anvender produktet. Det skyldes, at Exuviance også rengør i dybden. Den akne, du ville have fået i den første tid, kan bryde ud allerede i løbet af den første uge. Derefter får din hud det imidlertid bare bedre og bedre. Den kommer til at stråle!”, fortæller Angela, der anbefaler, at man kombinerer dybderensende ansigtsbehandlinger i Centro Belleza med daglig brug af de rette Exuviance-produkter derhjemme for det bedste resultat.

“Hvis du har akne og bruger makeup, er det vigtigt, at du ikke bruger en makeup, der lukker porerne til, for så forværres aknen. Ved at anvende Exuviance-makeup undgår du problemet, idet denne særlige makeup lader ilten trænge igennem”.

Exuviance akneprogram:

Morgen og aften:
1. Vask med Clarifying Facial Cleanser.
2. Påfør Clarifying Solution med vat. Lad det tørre.
3. Smør et tyndt lag Blemish Treatment Gel på akne og urenheder.

Morgen:
Dæk med et tyndt lag Day Fluid. Enten til blandet eller følsom hud.

Aften:
Evening Restorative Complex (2% laktobionisk syre, 6% glukonolaktone)

Før
“Jeg har haft acne i mange år. Har prøvet utallige hudplejeserier uden resultat. Tetracyklin og andre præparater har kun haft kortvarig virkning.”

Efter
“Så fandt jeg Exuviance og blev hjulpet. Exuviance fungerer virkelig godt, og enhver kan se det fantastiske resultat. Jeg er meget taknemmelig.”

Af Centro Belleza

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa