Det danske magasin i Spanien
Ansigtsløftning – nu på tube

Ansigtsløftning - nu på tube

Ældningstegn som tør hud, rynker og hængende øjenlåg er der ikke mange, der finder tiltrækkende. Hverken kvinder eller mænd. Heldigvis er der råd for at begrænse disse knap så charmerende ældningstegn. Løsningen hedder GELCOAT-C Dry Air Comfort og er et af Beautè Pacifiques nyeste produkter. GELGOAT-C indeholder Vitamin C, som stabiliserer fugtindholdet på og i huden og fremmer gendannelsen af tabt struktur. Derudover indeholder gelen blandt andet Pyrrolidone Carboxylic Acid (PCA), der er anvendt i to forskellige molekylære forbindelser, som er meget effektive fugtbindere med evne til henholdsvis en hurtig forhøjelse af fugtindholdet, og til at det forhøjede fugtniveau bevares i mange timer. Produktet er derfor perfekt, hvis man ofte opholder sig i airconditionerede lokaler. Yderligere booster gelens kombination af aktive ingredienser overhuden, så du får et friskt og ensartet udseende.

Hvordan fungerer GELCOAT-C?

Huden består overordnet af to lag sammenhængende hud, overhuden og læderhuden. Læderhuden kan betragtes som et strækbart, elastisk, indre fiberskelet, der fungerer som et fugtlager. Overhuden er mere stiv og kan kun opnå den samme elasticitet og blødhed, hvis der er det rette forhold mellem fugt og fedstof. Derfor er det lige vigtigt at pleje læderhud og overhud. Den pergamentagtige overhud er det tyndeste lag, men også det mest udsatte lag, der fungerer som et skjold imod omverdenen og er en barriere mod vind og vejr. Derfor er den rigtige pleje nødvendig især, når du som her i Spanien, opholder dig meget i solen, da UV-stråler nedbryder hudens naturlige fugt- og fedtstofbalance.

Ved brug af GELCOAT-C et par gange dagligt er det muligt at bevare det friske og velplejede udseende igennem hele dagen, da du gennemfugter huden fra yderst til inderst. Og så virker produktet som en perfekt fugtforsegler efter påføring af Super Potent Anti-Age dagcreme.

Beautè Pacifique bestræber sig på hele tiden at udvikle og forbedre deres produkter, og spændende, effektive nyheder er ofte på programmet – det seneste skud på stammen er GELCOAT-C Dry Air Comfort.

Igen i år er det muligt at møde eksperterne fra Beauté Pacifique. Det sker, når Vitamina den 16., 17. og 18. april fra 10.00 – 16.00 slår dørene op til en gratis hudanalyse og en snak om, hvordan du bør pleje din hud. Firmaets professionelle team tester huden med en ultralydsscanning og rådgiver om behandling af fx solskader.

Bestil tid til en gratis ultralydsscanning og hudanalyse hos Vitamina i Centro Idea, Mijas på tlf.: 952 58 43 13

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.