Det danske magasin i Spanien

Sothys lancerer nu den nyeste generation af komplekse kropsplejeprodukter. Serien til hjemmepleje består af fire special produkter, som garanterer et flot og effektivt resultat efter bare fire ugers brug, og det er netop de gode testresultater, der har fået kosmetolog Nana Norrbom til at tage serien hjem til salg i klinikken.

“Mange kvinder er plaget af cellulite i forskellige grader. Der findes ikke kun en type, men derimod tre forskellige slags, og de fleste kvinder oplever, at det er svært at elimenere celluliten på en nem made”, forklarer Nana Norrbom.

“Sothys har opfundet en chock-kur til selv den dybest liggende og sværeste type cellulite. Behandlingen er fremstillet i ampulform, hvor halvdelen påføres om morgenen og resten før sengetid. Det er en let og ikke fedtende gelé, som hurtigt optages i huden. Chock-kuren virker også opstrammende, så man kan måle sig frem til effekten – regn med ca. 1 cm på hvert lår på bare 14 dage.”

Udover chok-kuren indeholder serien også en ny cellulite-crème, som for ekstra godt resultat kan påføres ovenpå gelen morgen og aften.

Cremen reducerer synligt det appelsinlignende overflade-look på kort tid.

Den nedbryder fedtcellerne under huden og forbedrer mikro-cirkulationen i huden.

Ved brug af denne supercreme kan man “krympe” op til 1,2 cm yderligere i løbet af fire ugers brug, dvs. ca. 2,4 cm i alt hvis produkterne kombineres.

Hvis problemet ligger omkring mave, talje eller overarme, så har Sothys også en nyhed til det. Nemlig den nye creme Remodelling, som i testen gav 75% af kvinderne et synligt og flot resultat. Efter vægttab, graviditet eller i forbindelse med ældning af huden på underarme, mave , lår osv. vil huden blive mere fast og opstrammet/udglattet efter brug af cremen.

Cremen er blød og lækker i konsistensen og fungerer samtidig som bodylotion i de zoner, man bruger den.

Sidste nye produkt i Sothys-serien er en udglattende creme mod strækmærker.

Strækmærker opstår, når de elastiske fibre i huden brister. Det kan bl.a. ske under graviditet eller en vægtøgning, som sker for hurtigt.

Af kvinderne, som testede cremen, opnåede 61% en flottere og mere glat hud der. hvor stregerne i huden var.

Cremen er også effektiv på de rynker, som opstår på decolte (over brystet), efter for megen solbadning og almindelig ældning ( nedbrydning af elasticiteten i huden pga. lavere indhold af collagen og elastin i huden).

For mere information om produkterne og deres effekt, kontakt venligst kosmetolog Nana Norrbom på tlf. 610 71 60 48.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.