Hvorfor sove dårligt om natten?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

En god nattesøvn er kendt for sine helende kræfter. Hjernen fungerer bedre, vi har mere energi og et mere positivt syn på livet, når vi vågner om morgenen. Hvis du er en af dem, der aldrig får de anbefalede otte timers søvn, fordi du enten vågner midt om natten med smerter i ryggen, nakken, eller fordi du ikke føler dig tilpas i sengen, findes der simple løsninger, de kan gøre en verden til forskel.
Hvis du altid kæmper med at få hovedpuden til at ligge rigtigt, så du føler dig tilpas, er det muligt, at du har brug for en pude, der giver mere støtte til nakken. Der findes et lille men godt udvalg af hovedpuder, der kan afhjælpe problemet. En pude af skum løfter dit hoved, så du slipper for ubehag og smerter i nakken. Puder af dun eller fjer er også en god løsning, da de kan formes, så nakken får den helt rigtige støtte. Samtidig har disse puder normalt altid et betræk fremstillet af 100% bomuld, som i kombination med enten fjer eller dun hjælper til med at regulere kropstemperaturen, så du altid har det køligt.
Et andet alternativ er en hovedpude med Memory Foam. Tekniken er designet af NASA for at hjælpe astronauter med at modvirke tyngdekræftacceleration ved høj fart på vej ud i rummet. Memory Foam har fundet vejen til mange soveværelser, da denne type hovedpuder lavet af viskoelastisk skum, former sig efter hovedet og nakken. Det betyder også, at mange tusinde mennesker, der har haft søvnproblemer i en længere årrække, nu har fået en optimal løsning.
Memory Foam kan også fås som madrasbeskytter, der lægges oven på madrassen, og giver en dejlig blød fornemmelse, samtidig med at den former sig efter kroppen. Rygradden holdes lige, så man undgår rygsmerter, samtidig med at der ikke lægges pres på hofter og skuldre. Blodkredsløbet fungerer også bedre, så man ikke vågner op med trætte ben og fødder.
På grund af de høje sommertemperaturer i Spanien anbefales det at anvende en Memory Foam madras på max. 5 cm. Det skyldes, at kroppen synker ned i madrassen, og hvis det er varmt, kommer man hurtigt til at svede. Desuden er det altid bedst at anvende sengelinned og lagen fremstillet af bomuld, da det hjælper med at holde kroppen kølig.
Hvis du vil vide, hvordan du kan komme til at sove bedre, så kontakt Yorkshire Linen på tlf. 952 197 577 eller info@yorkshirelinen.es eller besøg vores butik i Mijas Costa.

Af Yorkshire Linen

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa