Det danske magasin i Spanien
Chlorella er sundhed fra urtiden

Chlorella er sundhed fra urtiden

Chlorella, den grønne perle, afgifter kroppen og tilfører samtidig letoptagelige mineraler, vitaminer og aminosyrer.
Chlorella er en encellet grønalge, der vokser i ferskvand. Den har eksisteret i mere end 2,5 mia. år. Den er meget hårdfør og det anses for at være dens evne til genopbygning, der har sikret dens overlevelse i så mange år. Og det er netop den evne, man får glæde af ved at tage Chlorella.
Chlorella indeholder vitaminer, mineraler og væsentlige aminosyrer. Udover den genopbyggende effekt og de gode tilskud af næringsstoffer giver Chlorella også en katalysatoreffekt: evne til at optage næringsstoffer fra den øvrige kost forbedres. Mange får desuden mere energi af det. Med andre ord kan man kalde præparatet en lille tætpakket næringsbombe. Den grønne perle er ikke noget vidundermiddel – for et sådant findes ikke – men alligevel er man blevet overrasket over de mange gode erfaringer, som er gjort med Chlorella. Og det gælder både ud fra et videnskabeligt og et praktisk synspunkt.
Chlorella har bl.a. dokumenteret effekt over for hudsygdomme, mavesår, allergi og ikke mindst gigtlidelser. En af de vigtigste virkninger er, at præparatet styrker immunsystemet og hermed vores modstandskraft over for infektioner, allergi og en lang række andre sygdomme. Et stærkt immunsystem er et af de bedste forsvar mod sygdomme, men desværre byder moderne levevis på store belastninger, som kan svække immunsystemet. Derfor har vi brug for et middel, der giver immunsystemet ”kunstigt åndedræt”.
Lidt provokerende kan man forbløffes over, at vi ikke bliver mere syge end vi gør, når man ser, hvordan vi spiser en forkert sammensat kost, der bliver stadig fattigere på vitaminer og mineraler. Årsagen er bl.a. det paradoksale forhold, at vi spiser for lidt. Vi arbejder ikke mere så fysisk hårdt og har derfor ikke brug for så mange kalorier. Derfor spiser moderne mennesker mindre end vore forfædre – og får derved bl.a. for få vitaminer og mineraler. Samtidig nedsætter moderne fødevareforarbejdning, forurening, raffineret kost, ensartede spisevaner og udpining af landbrugsjorden yderligere kostens indhold af næringsstoffer. Den grønne perle anbefales som kosttilskud til generel styrkelse af sundheden og er særlig velegnet når man er i en svag periode, f.eks. under og efter sygdom. Når man bruger Chlorella skal man sikre sig at få det originale gennemtestede produkt, ikke en uvirksom efterligning. Den grønne perle fås kun i 250 mg tabletter og hver tablet er præget med et T, som garanterer brugeren den ægte vare. Bl.a. har den originale Chlorella gennemgået en behandling, der sikrer fuld optagelighed i organismen.
Chlorella kan købes hos Vitamina i Centro Idea. Fås i pakninger med 360 og 640 tabletter.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.