Ny skøn og sanselig duftoplevelse fra Sothys

Ny skøn og sanselig duftoplevelse fra Sothys

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Sothys lancerer nu en helt ny kropsserie baseret på diverse aromaer, som tager én med på en skøn og stor sanselig oplevelse – lige fra det friske pust til det mere krydrede og søde.
Produkterne er fremstillet i forskellige udgaver, som tager hensyn til kundens hudtype, men også til ønsket om duftoplevelsen.
Kropsolierne på sprayflaske fugter og nærer huden samtidig med, at den får et silkeagtigt skær. Olierne fremstilles med balsamiske parfumenoter, hvilket gør, at man sagtens kan gå i solen uden at få hudproblemer.
Olierne fedter ikke, giver blot et lækkert satinlook og ser specielt flot ud på en solbrun krop.
Sothys kropsolier er fremstillet i tre forskellige varianter: citron med petitgrain, vanilje med sandeltræ og orangeblomst med cedertræ.
Olierne kan sprayes på hele kroppen hver morgen efter badet, og har pga. indholdet af E-vitamin en antioxidant effekt på huden.
Er huden mindre tør, eller hvis man har lyst til noget mere køligt og friskt, så er Sothys nye Brume Spray et godt bud.
Brume Spray er en bodylotion, som giver huden masser af fugt, men som samtidig er flydende og mælkeagtig, så huden ikke efterlades fedtet.
Lotionen indeholder parfumenoter ligesom olien, men er lidt mere flygtig i aromaerne.
Brume Spray findes i kombinationerne: kanel med ingefær og kirsebærtræ med lotusblomst.
Sothys har yderligere i 2011 valgt at udgive en Limited Edition – en fugtspray til ansigt og krop baseret på friske hindbær og jasminblomst.
Sprayen er fantastisk til en tør og varm hud, under flyveturen og i alle situationer hvor huden tørster efter fugt.
Har du lyst til at høre mere om disse skønne, nye produkter, eller teste dem på din hud, så besøg Nana Norrbom i klinikken eller ring på tlf. 610 716 048.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa