Endnu en glad bruger af VacuMed fortæller sin historie

Endnu en glad bruger af VacuMed fortæller sin historie

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Jesper Olsen var på et ferieophold hen over julen og vinteren 2010 og stiftede her bekendtskab med Kiropraktor Mogens Dahl fra Kiropraktisk Klinik i Fuengirola.
”Jeg vil begynde med lidt baggrundshistorie fra mit eget liv.
Tilbage i 2004 var jeg så uheldig at få en knæskade. Denne skade krævede et operativt indgreb og under dette var jeg så ”heldig” at få en staffylikokinfektion, som udviklede sig til et noget langt hospitalsophold og sygdomsforløb.
Herefter blev mit knæ og ben aldrig helt det samme igen, strækkeeffekten mangler 12 grader og bukkeeffekten ligger på 110 grader – dvs. at det ikke kan strækkes helt og ej heller bukkes helt sammen. Dette har resulteret i, at den største af lårets muskler faktisk er svundet ind til ingenting, og at ben og knæ er ustabile.

Under et ferieophold i julen havde jeg kontakt med Kiropraktor Mogens Dahl, som her fortalte om denne nye vaccum-maskine, som han havde indkøbt til sin kiropraktiske klinik i Fuengirola. Denne skulle kunne afhjælpe dårligt blodomløb, gigtproblemer etc.
Gennem de sidste 6 år har jeg prøvet et utal af forskellige testede og utestede behandlinger, da de daglige smerter har haft en ganske stor indvirkning på mit liv, og jeg derfor har villet prøve alt, hvad der var på markedet. Det er bestemt ikke alt, som har haft effekt – nogle har ligefrem haft en negativ effekt, så det var absolut ikke uden skepsis, jeg mødte op for at prøve dette rør med sug i.
Efter et program på 12 behandlinger (to gange om ugen) blev min skepsis gjort til skamme. Allerede efter første behandling skete der noget i den nedre del af min krop.
Da jeg var færdig med den første halve time, som en behandling varer, prikkede og stak det i mit ben, lidt som når benet sover eller man har ligget forkert på det. Samtidig var der kommet varme ud i foden, som jeg ikke havde følt de sidste mange år.

De næste mange behandlinger havde jeg det på nogenlunde samme måde, dog med den forskel, at følelsen og varmen blev stærkere i foden samt underbenet og smerterne blev noget mindre. Om det skyldes bedre blodomløb, eller det er det psykiske, der spiller én et puds, skal her være usagt. Jeg var dog stadig noget skeptisk over for denne behandlingsform, da jeg jo ikke helt vidste, om virkningen ville være varig, og jeg tror, at der er mange, der ikke tør eller vil give sig i lag med noget sådant netop fordi, de ikke helt er klar over langtidseffekten. Jeg må imidlertid klart erkende, at jeg, efter 12 behandlinger hos Mogens Dahl, helt har overgivet mig til VacuMed-røret. Jeg har fået følelsen og varmen tilbage i min fod, mine muskler og led føles meget bedre ”smurt”, jeg har fået en bedre søvn, da der ikke er så meget ”murren” i benet om natten, og sidst men absolut ikke mindst, er mine daglige, store smerter blevet langt mindre. Jeg tror på langtidseffekten, men vil alligevel vedligeholde med en tur i røret af og til.
Afslutningsvis skal det siges, at hos Mogens Dahl har hele forløbet været meget professionelt, og man føler virkelig, at man er i gode og trygge hænder samt at der er tid til én som patient.

For mere information om VacuMed, ring til Kiropraktorklinikken i Fuengirola på tel. 952 46 41 37.
 

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa