Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

 

Doktor Rath er forsker i cellernes påvirkning af kroppens velbefindende, og han mener, at sundhed og sygdom kan spores allerede på celleniveau. Hans forskning har således påvist, at så længe vores celler får dækket behovet for vitaminer og andre næringsstoffer, holder de sig stærke og vi bliver ikke så nemt syge. Han arbejder med sit selvskabte begreb ”Celular medicine”, som drejer sig om, at cellerne har stor indvirkning på kroppens velbefindende; har cellerne det godt, har kroppen det også godt. Han bruger også begrebet ”synergi”, som i denne sammenhæng betyder, at den sammenlagte effekt af to forskellige vitaminer bliver større end summen, altså 1+1=3.
For at undgå sygdom og supplement af vitaminer, er det vigtigt, at vi mennesker spiser fornuftigt og får dækket behovet for næringsstoffer og vitaminer, men vores måde at tilberede mad samt opbevaring og produktion af mad er med til at ødelægge og forandre de vigtige næringsstoffer. Den vigtigste aminosyre og vitamin er, ifølge doktor Rath, Lysin og C-vitamin, som, hvis vi mangler disse, kan være årsag til hjerte-karsygdomme og især i kombination med stress eller rygning, øger vi risikoen for denne lidelse, da vi netop som rygere eller stressede har brug for flere vitaminer og næringsstoffer. Han anbefaler, at vi mennesker får mindst 400 mg. C-vitamin dagligt gennem kosten, da vi ikke kan lagre det i kroppen på samme måde, som mange dyr kan og derfor, af total mangel på C-vitamin, kan vi udvikle skørbug. Blodtrykket bliver også påvirket ved mangel på næringsstoffer, og arterievæggene bliver slappe og trykket stiger.
Hans forskning i diabetes 2 påviser også, at forkert livsstil og dermed mangel på næringsstoffer ikke blot får blodsukkeret til at stige, men også antallet af diabetes 2-patienter. Har vi meget sukker i blodet, som ved højt blodsukker, blokerer det for adgangen af C-vitamin til cellerne, og det kan ende med åreforkalkning. Derfor er det vigtigt at holde blodsukkeret stabilt, så C-vitaminet kan blive tilført cellerne, og her kan næringstilskud være en mulighed, da det får blodsukkeret til at falde. Tilskud af C-vitamin og aminosyrerne Lysin og Prolin har også vist sig effektivt mod kræft, da disse kan forhindre, at kræften vokser og spreder sig. Her er grøn te en god drik, da den indeholder de såkaldte polyfenoler, som hjælper til at modvirke kræft.

For mere information om doktor Raths forskning: www.drrathresearch.org , www.drratvvitamins.com , http://www.wha-www.org og www.cellularhealthtraining.org
 

Af Dr. Pentti Raaste

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa