Det danske magasin i Spanien
Ny og spændende makeup koncept fra Sothys

Ny og spændende makeup koncept fra Sothys

Endelig er der kommet en makeupserie på markedet, som har en antiage og opstrammende effekt på huden samtidig med at den forskønner udseendet.
Sothys er fransk, men et internationalt anerkendt mærke, som udelukkende forhandles hos aut. kosmetologer.

Sothys konceptet er designet til at tilbyde en hel personlig makeuplinie med en ny tilgang til farver, som tager hensyn til din stil, hudtype og farven på dit hår og dine øjne. Farverne i serien er bygget op over fem forskellige typer; fra varm over kold hudtone til fregnet hud etc.
Dette gør det muligt for kunden at finde præcis de nuancer, der passer til typen.

I serien findes alt, hvad man har brug for i sin daglige makeuplægning.
Bl.a. den helt specielle og fantastiske foundation, som har en opstrammende effekt på 20%, samtidig med at den yder en enkel og flot dækkeevne på huden.
Læbestiften har en langtidsholdbar effekt uden at udtørre. Faktisk viste den i en test, at den forbedrede fugtigheden i læben med 29% samt beskyttede mod forurening.
Øjenskyggerne sammensættes individuelt, dvs. at æsken har plads til tre farver, som kunden selv vælger.
Vi har nok allesammen prøvet at købe æsker med flere farver, og brugt den lyseste tone op længe før de andre farver. Nu kan den lyse købes separat bagefter og puttes i æsken.

Alle produkterne i serien har en plejende effekt, og tilpasser sig hudtypem.
Er du intereseret i at høre mere og prøve farverne i klinikken, så kig forbi eller bestil en tid til en personlig makeuplægning.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.