Det danske magasin i Spanien

Sportsturismen sætter ny rekord

Sidste år søgte lidt over 750.000 turister til Solkysten for at dyrke sport. I år er der gode chancer for at tallet runder én million. Tilbagemeldingerne fra Costa del Sols turistråd og amtsrådet er yderst positive. ”Sportsturismen lever nu året… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flere ældre end nogensinde bliver gift

Tallene er små, men skaber stor opmærksomhed. Antallet af ægteskaber for borgere 60+ på Costa del Sol er blevet fordoblet indenfor de seneste ti år. De nye ægteskaber indgås primært blandt borgere, som har dannet par i mange år –… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mange venter på operation i Andalusien

Ved udgangen af ​​juni i år stod i alt 203.979 patienter på ventelisterne til operation inden for det andalusiske offentlige sundhedssystem. Det svarer til 24,4 pr. 1.000 indbyggere. Dette er det næsthøjeste tal i Spanien, og af disse er mange… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga kopierer Californiens mislykkede mobilitetsmodel

“Málaga er på vej til at blive Californien … og et eksempel på en fiasko”, udtalte transportingeniør Vicente Jordá, da han blev spurgt om mobilitetens tilstand i Málaga. Selvom Málaga ligger lysår væk fra Californien, har Costa del Sol ved… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Mangel på studieboliger

Når studerende i dag leder efter bolig i Málaga, møder de betydelig konkurrence, da ikke færre end 12 studerende er interesserede i den samme sengeplads. Ifølge en undersøgelse om studieboliger fra 2023 foretaget af ejendomsselskabet JLL er der kun 2.932… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

La pasarela de Relleu – endnu en hårrejsende vandretur over en dyb slugt

I disse tider er der gået mode i at bygge ”stier” der hænger på lodrette klippesider ud over dybe slugter, og en af de sidst tilkomne af slagsen er La Pasarela de Relleu, som ligger i bjerglandskabet lige bagved Benidorm. Uha, uha en vild tur var det. Det ser ud til at trække meget i […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.