Det danske magasin i Spanien

Trafikale problemer skal løses med samkørsel

Det spanske trafikagentur (DGT) opfordrer nu bilister til at samkøre for at overkomme de store trafikforstyrrelser i større byer, især ved indkørsler i myldretiden, mens gennemsnittet viser, at der i dag kun er én person ud af 80 procent af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málaga-borgerne sparer op

Der spares op som aldrig før. Helt præcis lyder dagens private indskud i Costa del Sols banker på 35.669 millioner euro. Det er 5,8 procent mere end for blot ét år siden, og en stigning på hele 43,5 procent siden… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

God høst for Málaga-provinsens bodegaer

Kvantiteten forbliver beskeden, men kvaliteten af årets høst for Málaga-provinsens bodegaer får et løft i den rigtige retning. ”Vi er meget positive. Vel har det ikke regnet meget i år. Til gengæld har det regnet på de helt rigtige tidspunkter,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

65 % af Málagas nybyggede boliger er allerede solgt

Málaga by har i øjeblikket 125 igangværende boligbyggerier på markedet, inklusive dem der er under opførelse og dem, der er færdigbyggede, men som stadig har boliger til rådighed. Nybyggerierne udgør i alt 4.875 boliger ifølge beregninger fra ejendomsportalen obranaevaenmalaga.es, som… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málagas mest prisvenlige kommune med strand – hus til €68.000

De fleste boligkøbere på Costa del Sol vil gerne finde noget så tæt på havet som muligt, men generelt er det kun dem med den største økonomiske formåen, der har råd til at bo lige ved kysten. Boligportalen Idealista anbefaler… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Vi møder veteranerne… Charlotte Dender Hansen

Hun er pigen med det store smil og den friske stemme – uanset om du møder hende privat, i fitnesscentret eller i Delicatessen i Centro Idea. Hun har taget nogle store spring i sit liv, men er altid landet med begge ben på jorden. Det første tog hun i 1987, da hun sidst i teenage-årene […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.