Det danske magasin i Spanien

90 procent færre skovbrande

Der har været talrige skovbrande denne sommer i Málaga-provinsen – men ingen af stor betydning. Målt på mængden af afbrændte kvadratmeter er omfanget af sommerens skovbrande faldet med 89 procent i forhold til sidste år. ”Vores Efoca-plan har givet os… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fortsat ingen lavemissionsområder i Mijas

Det kniber gevaldigt med at få indført de lovpligtige lavemissionsområder på Costa del Sol – særligt i Mijas. Flere kommuner er forsinket med projektet, men i Mijas er man knap gået i gang. Det har nu fået ombudsmanden til at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Stort veteranbil-arrangement 19.–22. september

Omkring 50 veteranbiler, fra årene mellem 1924 og 1965, vil i denne uge blive samlet til den tolvte udgave af udstillingen af ​​antikke køretøjer i Marbella, Exposición de Vehículos XII Antiguos Ciudad de Marbella. Arrangementet, med deltagere fra hele Spanien,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

2.300 aktioner mod skadedyr denne sommer

Malaga byråd har gennemført mere end 2.300 aktioner mod små gnavere og skadedyr i løbet af sommeren. Aktionerne blev udført som skadedyrsforebyggelse, overvågning og kontroltjenester og omfattede alle bydistrikter. Miljø- og bæredygtighedsafdelingen har arbejdet sideløbende med en ny omfattende skadedyrsbekæmpelseskontrakt,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Málagas arbejderklassedistrikt: tredobbelt turisme og skyhøje priser

I Málagas arbejderkvarter Huelin sælges boliger til rekordhøje priser, mens antallet af turistlejligheder er tredoblet. Pladsmangel i bymidten har drevet priserne op i det tidligere industriområde vest for det centrale Málaga. Området ligger tæt på kysten et stenkast fra banegården… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Historien bag navnet: Málaga

Lad os tage dig med til Málaga – hovedstaden i provinsen af samme navn. Men vi skal ikke opdage nye restauranter eller shoppe, vi skal heller ikke nyde havnen eller besøge museer. I stedet rejser vi tilbage i tiden for at finde ud af, hvor byens navn stammer fra – hvor kommer Málaga fra? Málaga […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.