Det danske magasin i Spanien

Gigantiske industrikvarterer på vej

Junta de Andalucía har netop givet grønt lys til at anlægge en række nye industrikvarterer i området omkring Coín, Colmenar og Campanillas. På et samlet areal på næsten en halv million kvadratmeter skal der over de kommende fem år anlægges… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fuld fart på Solkystens gyldne trekantsområde

Priserne stiger – det samme gør boligsalget. I Costa del Sols gyldne trekantsområde mellem Marbella, Estepona og Benahavís er kvadratmeterprisen steget med 13 procent på blot ét år. Det til trods blev der sidste år handlet 8.243 boliger i netop… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Donkey Dreamland foreslår løsning for Mijas kontroversielle æseltaxi

Siden åbningen for fire år siden har Donkey Dreamland Donkey Shelter reddet mere end 54 dyr fra hele Andalusien, mens de fortsætter med at arbejde hen imod deres hovedmål – at sætte en stopper for den kontroversielle æseltaxitjeneste, der startede… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

By i Málaga truer med at lukke for vandet

Kommunen Pizarra, der ligger inde i landet nær byen Málaga, har advaret sine 10.000 indbyggere om, at de skal gennemføre planlagte vandspærringer, hvis befolkningen ikke samarbejder om at reducere deres vandforbrug. Advarslen kommer, efter at byrådet har noteret sig flere… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kinesisk lanternefestival i Málaga til jul

29. november til 12. februar 2025 arrangeres der et helt særligt og traditionelt asiatisk lys- og farveshow i Parque del Oeste i Málaga. “Festival de las Linternas” vil være et imponerende spil af lys og farver, der markerer afslutningen på… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Solen skinner på Solkystens boligmarked

Vi har fire ejendomsmæglere. De arbejder i tre forskellige områder og med forskellige typer kunder. Det til trods har de samme syn på boligmarkedet: alt bliver lidt dyrere, men også lidt bedre, i fremtiden. Efterspørgslen bliver dog næppe bedre. De lokale mæglere kæmper nemlig en daglig kamp for at finde boliger til de talrige købelystne […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.