Det danske magasin i Spanien

Costa del Sol – en anderledes strandguide

Spanien har næsten 5.000 kilometer kystlinje, hvoraf 1.000 kilometer tilhører Andalusien. Costa del Sol har omkring 161 km af disse med mere end 125 strande, hvilket gør strandene til en af ​​Solkystens største turistattraktioner. Men ikke alle drømmer om en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Købestærke turister

Junta de Andalucías strategi begynder at give resultat. Tidens turister i regionen forbruger i år mere end nogensinde. Myndighedernes egne tal viser, at dagens turist i Andalusien i gennemsnit forbruger 81,23 euro om dagen under sin rejse. Aldrig før har… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Frygtede hvepse spreder sig på Solkysten

De er mellem 25 og 35 mm lange og mere brune i farven end vanlige hvepse. De såkaldte “avispas orientales” (hvepse fra Asien) har de seneste uger formeret sig og spredt sig i et hidtil uset tempo langs store dele… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ingen vandmænd på Costa del Sol – for nu

Vandmænd hører sommeren til, men denne sommer har vestenvinden, der har blæst langs Costa del Sol, holdt vandmændene væk fra de vigtigste badeområder. Formanden for Aula del Mar Mediterráneo-fonden, Juan Antonio López, slår fast, at sommersæsonen fortsat vil “være rolig”,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Historiske rekorder for Málaga Lufthavn

Málaga Lufthavn skriver historie igen. I juli måned registrerede Solkystens lufthavn 2.659.290 passagerer. Det er 9,3 % mere end sidste år og den højeste trafik i lufthavnens 105-årige historie. Og det er ikke alle optegnelserne. Ifølge lufthavnsoperatøren, AENA, registrerede lufthavnen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Unge Spaniere bor ufrivilligt hos forældrene

Unge er tvunget til at bo hos deres forældre, selvom de har et arbejde. Syv ud af ti unge spaniere, der arbejder, er tvunget til at blive hjemme hos deres forældre. Årsagen er høje huslejer og lønninger, som det er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.