Det danske magasin i Spanien

CAMINITO DEL REY – En tur langs klippen

Verden er fuld af vovehalse, der elsker at udfordre klippevægge – med eller uden sikkerhedsseler. El Caminito del Rey plejede at være sådan et sted, hvor menneskelige edderkopper mødtes for at udfordre hinanden til at balancere i den blå luft,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Varme og ensomhed er skidt for de ældre

Det er ikke let at blive gammel – særligt om sommeren. Varmen og ensomheden er hårdt for helbredet. Den spanske ældresag (IMSERSO) har netop publiceret et studie, som fortæller, at 11,4 procent af de ældre 65+ kæmper med depression i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Antonio Banderas jævner sit hus med jorden

Efter 20 år med endeløse retssager har Antonio Banderas netop nedrevet sin luksus villa i Marbella. Siden 1995 har villaen i det mondæne kvarter “Los Monteros” ellers været et af den kendte skuespiller, instruktør og forretningsmands foretrukne tilholdssteder. Under sit… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Spaniens eneste nye Relais & Châteaux-resort ligger i Málaga-provinsen

Relais & Châteaux er en sammenslutning af individuelt ejede og drevne luksushoteller og restauranter. Gruppen har omkring 580 medlemmer fordelt på fem kontinenter i 64 lande, og blandt de elleve nye globale luksusejendomme, der er blevet inkluderet i den eksklusive… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Historisk aftale om kysttoget på Costa del Sol

Aftalen, der blev indgået i Málaga onsdag den 17. juli, var historisk. Repræsentanter fra centralregeringen, Juntaen, provinsrådet og borgmestrene på den østlige og vestlige Costa del Sol blev enige om straks at igangsætte information og gennemførlighedsundersøgelser for implementeringen af jernbanen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

“Flad croissant” – den nye trend på Costa del Sol

Hvis du kan lide luftige croissanter, er den nye trend, der lige nu breder sig på Costa del Sol, måske ikke noget for dig. “Flat croissant”, altså flad croissant, er en trend, der startede i Sydkorea, og som via sociale… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.