Det danske magasin i Spanien

Pas på lommetyvene!

Tips til at komme igennem sommeren med pengepungen i behold. Med sommeren på Costa del Sol kommer ikke kun flere turister, men også flere lommetyve. I modsætning til tidligere er det ikke længere kun de store turistcentre, der er plaget… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Nu kan du klone dit kæledyr i Marbella

Vil du klone dit kæledyr? Så tag til Marbella. Dér har Ovoclone-laboratoriet, som det første i Spanien, udviklet en teknologi til netop dette formål. Men kvalitet koster«. De, der ønsker at klone deres kæledyr skal være forberedt på priser, der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Møde om nyt kystbanetog

Snakken har gået i mindst to årtier, men nu får den en mere seriøs karakter. For første gang samles repræsentanter fra centralregeringen, Junta de Andalucía, amtsrådet og samtlige kommuner på Costa del Sol i disse dage for at få udarbejdet… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kommunerne vil have gratis AP-7 motorvej

Det politiske pres på at få gjort AP-7 betalingsmotorvejen gratis bliver fortsat større. Senest er det Marbellas borgmester, der skruer bissen på. Àngeles Muñoz mener, at man på Costa del Sol bør gøre præcis som i Alicante. “For at forbedre… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sådan bruger turister penge i Málaga by

En af nøgleindikatorerne for turismeudvikling i byer er, hvor meget turister bruger, men når det kommer til, hvad rejsende bruger deres penge på, er der ikke så meget forskning. Nu har Mastercard i samarbejde med turistrådet i Málaga byråd undersøgt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

600+ daglige flyvninger sætter Málaga Lufthavn på prøve

Málaga Lufthavn oplever allerede en sommer med den største operationelle aktivitet i sin historie. Antallet af passagerer stiger hver måned, men lufthavnen har aldrig passeret barrieren på 600 flyvninger om dagen – før nu. Aktiviteten i kontroltårnet i lufthavnen er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.