Det danske magasin i Spanien

Det er ikke bare bryster

De brede stande på den spanske sydkyst er berømte og berygtede for sine smukke kvinder, som gerne lufter brysterne under solbadningen. Og efterhånden er den topløse badestil blevet normen frem for undtagelsen blandt mange spanske señoritas. En del af forklaringen på den topløse trend findes i klimaet, men også en unik historie gemmer sig bag […]

Torremolinos’ Europride kandidatur scorer gode point

Torremolinos sætter alle sejl ind på at få tildelt værtsskabet for Europride 2027. Det er Europas største festival for homoseksuelle og Torremolinos kæmper med Torino, Vilnius i Litauen og Gloucestershire i England om værtskabet. “Opbakningen er fantastisk fra alle kanter.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Turistindkvartering uden separat indgang og tjenester forbydes

Borgmesteren i Torremolinos, Margarita del Cid, ved godt, at turisme er en industri, som byen lever af, men samtidig er kommunen kommet med en plan, der har til formål at forbedre tilgængeligheden af ​​boliger for byens egne indbyggere. Planen hedder… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Gammelt hotel bliver til nye nomade-lejligheder

Der er masser af historie og nostalgi knyttet til Hotel Los Alamos i Torremolinos. Det er et af Solkystens ældste hoteller, som i 1960’erne tog imod de første gæster. Ved udgangen af 2025 tager det gamle hotel imod de første… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

De fleste narkobander repræsenteret på Costa del Sol

Narkotikahandelen i det sydlige Spanien er nu på sit højeste niveau. “I de sidste ti år har de to store områder inden for hash- og kokainproduktion mangedoblet deres produktionskapacitet,” informerer generalløjtnanten for Guardia Civil, Manuel Llamas. Han refererer til landene… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sømændenes og fiskernes skytshelgen fejres

Sæt kryds i kalenderen til tirsdag i næste uge, hvis du vil opleve en helt speciel og meget flot, spansk helgenfejring. Den 16. juli hyldes nemlig La Virgen del Carmen – sømændenes og fiskernes skytshelgen. Det gøres flere steder på… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.