Det danske magasin i Spanien

La Manga de Mar Menor

Mar Menor betyder ´det mindre hav´, men der er faktisk tale om en saltvandslagune i stil med Ringkøbing Fjord. Lagunen er Spaniens største med et overfladeareal på 135 km2 og den ligger i Murcia regionen, lidt øst for Cartagena. Lagunen har en kystlængde på 70 km. og relativt fladt vand, der visse steder bliver op […]

Rekordlange bilkøer på Solkysten

Det er ingen nyhed, at bilerne på Costa del Sol hober sig op over sommeren. Men i år er bilkøerne længere end nogensinde, og det gælder ikke kun på den stærkt trafikerede kystvej N-340. Det spanske trafikministerie (DGT) registrerer dagligt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Salg af årskort i Málaga C.F. nær kollaps

Málaga Club de Fútbol har måttet indstille salget af årskort til den kommende sæson. Klubben kan ganske simpelt ikke følge med. Salget af nye årskort blev skudt i gang mandag morgen. Efter 24 timer havde man solgt 3.500 nye årskort… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Otte indlagt efter brand på turisthotel

Det hele startede på grund af nogle uskyldige stearinlys. Søndag eftermiddag modtog alarmnummeret 112 en anmeldelse om en brand i en ferielejlighedsbygning på Calle Álamos i Málagas historiske centrum. Dem der ringede ind oplyste, at beboerne på øverste etage ikke… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Flyrejser Málaga – New York stiger med 280 %

United Airlines øger udbuddet af flyvninger mellem Málaga og New York med hele 280 % i forhold til sidste år, hvor de lancerede den direkte flyforbindelse. Virksomheden har også fremskyndet starten af ​​flysæsonen med en måned og har nu mere… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Forbered dig på varmen

Forbered dig på sommerens første rigtige varme i de kommende dage. Fra det spanske meteorologiske institut (Aemet) er informeret om, at prognosen peger på en kraftig terrestrisk vind, der bringer varme temperaturer fra det indre mod kysten. Det her betyder,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.