Det danske magasin i Spanien

80 % af affaldet i havet på Costa del Sol er plastik

Sammenslutningen af ​​kommuner på den vestlige Costa del Sol har også denne sommer både, der samler affald fra vandet langs kystlinjen. Rengøringstjenesten startede i anden halvdel af juni i perioden siden da er der indsamlet ikke mindre end 22,75 m3… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Læsernes mening…

Juni måned blev præget af masser af debat. Skulle vi have lov til at fylde vores pools – og hvad skulle vi stemme på til EU-valget. Nu har vi stemt (eller har vi?), og vi nyder vores pool – men her bliver vi vel næppe hele sommeren. La Danesa har talt med ti lokale danskere […]

Bankgebyr bortfalder

Fra 2025 må de spanske banker ikke længere opkræve et gebyr for hurtige bankoverførsler. Det er bl.a. den spanske forbrugerorganisation Facua, der har været efter bankerne og nu har fået medhold i deres klage. Afhængig af bank, beløb og møntfod… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Tidens vandrestriktioner fortsætter til 30. september

Restriktionerne er begrænsede, men de er der stadig. Costa del Sols tre store vandforsyningsselskaber Emasa, Axaragua og Acosol er, sammen med kommunerne, enige om at fastholde tidens restriktioner over hele sommeren – frem til udgangen af september. Det betyder –… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

50.000 små virksomheder lukket i de sidste fem år

Spanien har i øjeblikket 3.386.432 registrerede selvstændige (autonomos) – det højeste antal siden 2008. Men netop denne sektor lider på grund af fremkomsten af ​​store multinationale online platforme som Amazon og Alibaba samt virksomheder som Inditex og Corte Inglés. Det… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Costa del Sol – højsæson for trafikkøer

Med højsæsonen for turisme kommer også højsæsonen for trafikpropper og trafikkøer på Costa del Sol – uden nogen løsning i sigte. Ifølge de seneste tal fra det spanske transportministerium blev der registreret godt 110.000 biler om dagen på A-7 kystmotorvejen… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.