Det danske magasin i Spanien

Sommermad på grillen

Hvad er det, der gør et måltid tilberedt udendørs over brændende kul så indbydende? Måske er det den friske luft, måske den forjættende duft eller lyden af frisk mad, der syder på grillristen. Uanset hvad det er, er det et faktum, at grillmad bliver mere og mere populær – og det kan vel næppe undre, […]

Debat om boligmangel tager fat

Weekendens store protestmarch i Málaga har for alvor skabt liv i debatten om tidens omfattende boligmangel på hele Solkysten. Politikerne forklarer og forsvarer sig, mens bygherrerne nu lægger klare tal og løsningsforslag på bordet. “I flere år har vi råbt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fortsat god udvikling i beskæftigelsen

Der skabes altid nye jobs om sommeren, men i år skabes der flere end nogensinde. Siden påske er beskæftigelsen gået fremad, og tendensen fortsætter ufortrødent på Costa del Sol. I forrige måned blev der skabt 2.900 nye arbejdspladser, hvilket bringer… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Her finder du Solkystens mest prisvenlige ferieboliger

At leje en feriebolig i Málaga-provinsen i august måned kan koste op til €3.000 pr. uge. Turistlejlighederne i provinsen er allerede næsten 70 % besat til sommer med reservationer foretaget to måneder i forvejen. Af denne grund har udlejningsplatformen Holidu… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Sundhedscentrene med nye sommeråbningstider

Som sædvanligt i sommersæsonen har sundhedscentre og sundhedsklinikker i Málaga-provinsen ændret deres åbningstider. I meddelelsen fra Junta de Andalucía i weekenden stod der, at de reducerede åbningstider vil vare fra mandag 1. juli til 13. september for at sikre, at… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hunde arbejder som livreddere i Torre del Mar

Strandene i Torre del Mar er denne sommer stedet for et banebrydende initiativ i regionen, som fanger både beboernes og turisternes opmærksomhed. Det handler om MresQ-programmet, hvor redningstjenestens hundeenhed (U.C.E) er integreret i det livreddende arbejde på strandene. Brug af… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Chipiona – smukkest i Cádiz-bugten?

Schy! Nu skal vi fortælle dig en hemmelighed, som vi egentlig bør holde for os selv. For i virkeligheden er den hvide fiskerby Chipiona noget, man bør holde hemmeligt – og nyde i egoistisk stilhed. Nå ja, stilhed og stilhed?… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.