Det danske magasin i Spanien

Sevilla indefra

DanesaPLUS tager dig med på en ny spændende udflugt. I denne måned står den på oksehaler, verdensudstilling og Europas ældste kongepalads i den andalusiske hovedstad. Vi bevæger os ikke langt væk fra Solkysten, men langt ind i den andalusiske sjæl… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Køreplan klar for nyt afsaltningsanlæg

Efter talrige måneders politisk tovtrækkeri er der nu lagt en klar handlingsplan for opførelsen af et stort afsaltningsanlæg i Vélez-Málaga kommune. Både kommunen, Junta de Andalucía og staten har længe været enige om nødvendigheden af et afsaltningsanlæg. Omvendt har de… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Fuld fart på Solkystens boligmarked

Al tvivl om udviklingen på boligmarkedet er nu ude af verden. Efter et svagt fald i boligtransaktionerne i årets første kvartal, har de sidste par måneder vist sig at være forrygende gode. I april måned blev der således handlet 3.325… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Momsen på olivenolie fjernes i Spanien

Prisen på olivenolie er tredoblet siden januar 2021, gennemsnitsprisen er i dag omkring 9 euro per liter. Det har fået den spanske regering til på næste regeringsmøde, at beslutte at skrotte IVA (moms) på olivenolie. For at gøre dette er… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

640 nye politiagenter i kampen mod narkosmuglere

Kampen mod narkotikahandel i Andalusien har endelig gode nyheder. Guardia Civil har godkendt en udvidelse af 640 nye agenter til regionen. Selvom politienheden tidligere har udvidet sine styrker under særlige aktioner, er der nu tale om en reel stigning uden… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Barcelona vil forbyde korttidsudlejning af turistboliger

Byen Barcelona har i dag omkring 10.000 boliger registreret til turistudlejning, men nu agter byrådet at stoppe fornyelsen af eksisterende tilladelser fra og med november 2028, så ingen boliger i kommunen vil have tilladelse til at blive udlejet til turistindkvartering.… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.