Det danske magasin i Spanien

Med tyre i hælene gennem Pamplona

Den 6. juli starter landets vanvittigste festuge, San Fermín i Pamplona, en by som normalt ikke gør meget væsen af sig, men som alverdens Tv-stationer viser klip fra, når tyrene sammen med bysbørn og 1,5 millioner besøgende slippes løs i… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Taró: Costa del Sols tykke tåge

Hvis du befinder dig på Costa del Sol om sommeren, kan det ske at du oplever den tykke tåge kendt som taró. Denne eventyrtåge, der ruller ind fra havet, kan være så tyk, at sigtbarheden er begrænset til kun få… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kilometersystemet: Et udgangspunkt for det spanske vejnet

Foran Madrid-regionens hovedsæde i det gamle posthus på pladsen Puerta del Sol i hovedstadens centrum ligger en sten med Km 0 indgraveret. Stenen symboliserer, at kilometersystem for Spaniens landeveje udgår herfra. Det er et radialt system, hvormed landets færdselsårer traditionelt… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

La Gruta de las Maravillas

Placeret mellem Huelva og Sevilla ligger den lille landsby Aracena. Et sted som byder på flere historiske turistskatte, heriblandt La Gruta de las Maravillas (vidunder-grotten), der blev opdaget i 1890. Det er en drypstenshule, som indeholder krystalklare søer og drypsten,… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Tænk dig om før du deler feriebilleder på Facebook

Mange danskere tjekker ikke deres privatindstillinger på Facebook, hvilket giver tusindvis af fremmede personer lov til at følge med i private feriebilleder. Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at de sociale medier er en stor del af ferien… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.