Det danske magasin i Spanien
Club Danés & Margrethekirken

Club Danés & Margrethekirken

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

alt

Club Danés
Haza del Algarrobo
Ctra. de Mijas km. 2,2
29649 Mijas Costa
E-mail: clubdanes@gmail.com
Web: www.clubdanes.dk
Tlf. og fax: +34 952 47 28 80
Kontoret har lukket i august, men fra 1. september er åbningstiderne på kontor: mandag-fredag: 10.15-14.15.

Aktiviteter
De faste aktiviteter er afsluttet på indeværende tidspunkt. Men vi er glade for at kunne vise vort program over arrangementer for resten af året. Sæt allerede kryds i kalenderen nu:

Arrangementer
1. september Forloren Skildpadde.
13. september Børne- TAM-TAM for hele familien
23. september Fodboldkamp på tennisbanen
27. september Velkomstfest i samarbejde m. Margrethekirken
Tre temadage i oktober om vin v. Viggo Bjørn. Datoerne kommer senere
10. oktober Bjergvandring
17. oktober Fest, musik, skaldyrs- og fiskebuffet
22. oktober Temaaften om danske seniorers hjælpemuligheder fra det offentlige Spanien
10. november Mortens aften
13. november Bjergvandring
22. november Champagne-brunch m. jazz-musik
27. november Casa Danesa Julebuffet – åbent hus, musik og dans
29. november Juletræsfest
4. december Julebuffet – åbent hus – musik og dans
12. december Bjergvandring
24. december Juleaftensarrangement
26. december Julefrokost
31. december Stort nytårsarrangement

Forloren skildpadde
Sæsonåbning for efteråret i Club Danés tirsdag den 1. september kl. 13.00 i Casa Danesa. Det er store gensynsdag – gå ikke glip af denne hyggelige dag. Prisen pr. person er 10 euro inklusive en øl el. vand.

Bridge Danés
Den 29. juni havde vi Minipokal-turnering,hvor der var to hold med samme point på 1. pladsen, og ligeledes 2 hold med samme point på 2. pladsen, så resultatet blev: 1/2: Bodil Holm Johnson & Rikke Kajus og Burghild Berg-Hartewig & Carl Tobiasen – 3/4: Grethe Rudbæk & Ninna Vejlgaard og Jørgen Klausen & Anny Pank, se fotos.
Ugentlige turneringer: Mandag og onsdag med mødetid 14.45. Hvis I mangler en partner, så ring til enten Carl Tobiasen på 952 42 28 28 eller Anny Pank 952 590 470, som så vil prøve at finde én til Jer. Det gælder selvfølgelig kun bridge!


 

Margrethekirken
Jette og Karsten har sommerferie i perioden fra den 24. juli til den 1. september. I det meste af perioden vil det være muligt at henvende sig vedrørende bisættelser til sømandspræst i Algeciras, Asger Mørck. Han har telefon 956 632 664. Asger Mørck er til Årsmøde og konvent i vores organisation i sidste halvdel af august. Sker der dødsfald, så få foretaget kremering, og så planlægger vi jordpåkastelse, når jeg vender tilbage igen. Kirken er altså sommerlukket fra 24. Juli til 1. September.


 

Club de Golf Dinamarca

Af Peter Hemicke, formand CdGD

Club de Golf Dinamarca holder sommerferie, de fleste af vore medlemmer gør det samme, og mange har haft mulighed for at træne på danske golfbaner, hvor temperaturen er mere human på denne årstid. Vi håber derfor, at alle møder op i god form og godt humør, når vi starter efter ferien med september-matchen den 25. også kaldet Danske Bank-matchen,. Det foregår på den flotte bane Santa Clara, og som noget nyt har vi lejet hele banen denne dag, så der vil blive plads til alle – også gæster. Det er igen i år Poul Erik og Lise Bæk, der er matchledere. Man kan melde sig til via vor hjemmeside, og her kan man også få flere oplysninger om matchen, adressen er www.golfdinamarca.net.

Vores oktober match, som spilles den 24.-25., er som sædvanlig også klubmesterskabet. Det afholdes igen i år på det flotte golfanlæg Santana. Festmiddagen er i år henlagt til Miraflores Golf restaurant.

Den 17. november skal vi spille Nordea-match på Guadalhorce, og her skal vi prøve en ny matchform. Hvad det bliver, ved kun matchleder Claus Rasmussen og vor sponsor Jesper fra Nordea, så det glæder vi os meget til.

Husk også allerede nu at sætte krys i kalenderen onsdag den 18. november, da vi har valgt at afholde klubbens generalforsamling denne dato.

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer en forsat god sommer.


 

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa