Det danske magasin i Spanien
Tak fra kommune til La Peña de Dinamarca

Tak fra kommune til La Peña de Dinamarca

Mens fodbolden gik i coronadvale smøgende den danske supporterklub af Málaga CF, La Peña de Dinamarca, ærmerne op, og gik præget af den alvorlige COVID 19-situation i gang med solidaritetsarbejde. Klubben, der på fornem vis hvert eneste år donorer til cancerhospice Cudeca i Benalmádena, tog fat på, via sine medlemmer og sit netværk, at samle midler ind til det stigende antal fattige familier i dens hjemkommune, Mijas, og til familier i Málaga hårdt ramt at den dræbende corona-virus. Sidstnævnte projekt stod Málaga CF Foundation bag med Malagaborgmesteren, Francisco de La Torre, i spidsen for den komite, der fordeler alle de indsamlede midler.

I Mijas kommune har der lydt en stor tak til La Peña de Dinamarca, der her har arbejdet sammen med Soroptimisterne og Røde Kors i Las Lagunas om fødevarer til de mange fattige familier. Takken blev overbragt af borgmester Josele Gonzalez og byrådsmedlem Hipolito Zapico, sidstnævnte ansvarlig for det sociale område i Kommunen. Zapico fortæller, at antallet af familier i kommunen, der stort set ikke har til smør på brødet og kan komme i betragtning til hjælp fra organisationer og privatpersoner er boomet fra ca. 200 til knap 1000 under coronakrisen.

Formanden for La Peña de Dinamarca, journalist Morten Møller, beretter, at han er overvældet over opbakningen til projektet i Mijas.

”Ikke blot medlemmer af La Peña de Dinamarca, men også venner til disse og folk, som ofte er på Costa del Sol, har bakket op”, oplyser han.

”Vi er virkelig stolte over vore initiativer, der også omfatter en coronamaske med testcertifikat. Og taknemmelige over opbakningen”.

For fortsat støtte kontakt Morten Møller på info@malaga-support.dk – tlf. +34 617 700 424

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.