Det danske magasin i Spanien
Sol Eyes byder dig stadig velkommen til klinikken

Sol Eyes byder dig stadig velkommen til klinikken

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Sol Eyes Clinic i Fuengirola har været fast besluttet på at fortsætte med at betjene sine patienter på trods af pandemisituationen. Grå stær, øjenbetændelse eller stiv nakke kan opstå uanset tid og sted.

Øjenlæge og kirurg Antonio Soler er blevet meget populær hos både skandinaver, briter og finnere med sit rolige, professionelle og venlige væsen. Dr. Soler udfører operationer for grå stær, presbyopi og nethinden, men også øjenlågsoperationer i Sol Eyes lokaler. Dr. Soler er den eneste nethindespecialist i hele Andalusien, og arbejder normalt hos Sol Eyes to til tre dage om ugen. Ud over øjenkirurgi tilbyder Dr. Soler rådgivning og konsultation til patienter mindst en dag om ugen. Han taler både engelsk og spansk, og klinikens personale hjælper gerne med oversættelser, hvis det er nødvendigt!

Du kan booke tid på hjemmesiden 24 timer i døgnet.

Grå stær-operationer er det mest almindelige indgreb. Alle mennesker udvikler grå stær før eller senere, og næsten alle opereres på et eller andet tidspunkt i deres liv for grå stær. Ved grå stær-operation udskiftes den overskyede linse med en klar kunstig linse. Således forsvinder de besværlige symptomer.

Presbyopi skyldes, at tilpasningsevnen for øjets egen linse forværres, hvilket igen fører til nærsynethed. De første symptomer, såsom langsommere fokus, øget behov for lys og behovet for at holde tekst på en længere afstand, forekommer normalt hos personer på lidt over 40 år, og efterhånden har du brug for læsebriller. Behovet for briller stiger konstant indtil omkring 65 år. Nærsynethed kan korrigeres med progressive linser i øjet og kirurgi er en stadig mere almindelig korrektionsmetode for brydningsfejl.

Øjenlågskirurgi, for hvem?

Tunge øjenlåg får dine øjne til at se trætte ud. Tunge øvre øjenlåg presser på øjenvipperne, som ridser nethinden, og kan til og med forårsage sår i huden. Øjenlågskirurgi korrigerer ubehag og giver et mere vågent ansigtsudtryk. De fleste patienter gennemgår øjenlågskirurgi, når de er mellem 40-60 år, men det er også almindeligt hos ældre patienter. Operationen udføres under lokalbedøvelse, og overfladen af ​​øjet bedøves med øjendråber. Selve indgrebet er smertefrit, men tryk og spænding kan opleves. Indgrebet tager mellem 45-60 minutter.

Tilbage på klinikken

I september 2020, da klinikken genåbnede efter sommeren, fik alle patienter gode nyheder, fordi optikeren Lassi Tulonen var landet i Málaga og begyndte med både indledende undersøgelser, målinger af synsfelt, recept på briller og meget mere! Lassi er finsk-svensk og taler også flydende engelsk. Lassi har haft egne optikervirksomheder i Finland og har stor erfaring i branchen.

Dejlig spa-behandling for øjnene 

Da vi alle i øjeblikket bruger mere tid indendørs, bruger aircondition og måske sidder længere foran skærme som tv og computere, har mange af os lidt af tørre øjne. Takket være ThermoFlo-behandlingen er mange mennesker kommet af med dette ubehagelige problem. Selve behandlingen er enkel, smertefri og luksuriøs, og statistikkerne viser, at de fleste patienter, der prøver Thermoflo, er meget tilfredse med resultatet. ThermoFlo kan beskrives som en afslappende spa-behandling for øjnene. Under behandlingen kan du hvile i sengen med lukkede øjne, lytte til afslappende musik i baggrunden, mens Thermoflo-maskinens sølvplader giver kontinuerlig varme med en terapeutisk massageeffekt, der absorberes dybt i vævet og nedbryder de hærdede lipider i meibomakirtlerne.

Også fysioterapien fortsætter

Fysioterapeut Sanna García Pérez fortsætter på klinikken omkring to dage om ugen samt ved behov. Generelt er formålet med fysioterapeutiske behandlinger at forbedre nedsat funktionsevne forårsaget af medfødt lidelse, sygdom, ulykke eller aldring – hvilket sker under vejledning og rådgivning fra en fysioterapeut i forbindelse med terapeutisk træning og terapi. Behandling af smerter og symptomer kan f.eks. inkludere fysioterapi.

Forhåbentlig kan klinikens udbud af behandlinger udvides i foråret 2021, når de andre finske specialister vender tilbage til kysten efter en længere pause.

Af Sol Eyes

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa