Det danske magasin i Spanien
PhiLings-behandlinger som forandrer din hud

PhiLings-behandlinger som forandrer din hud

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

PhiLings dækker over to forskellige behandlingsteknikker.

Den ene er ‘microneedeling’ og den anden er Phi Ion-plasmapen.

Microneedeling er en sikker, effektiv og virkningsfuld behandling af ansigtshuden.

Den fornyer og ændrer strukturen i huden, det vil sige, at den er god til behandling af alt fra rynker, ar, åbne porer, pigmentforandringer, strækmærker og hårtab.

Behandlingsstykket danner små mikrokanaler i huden, hvilket stimulerer produktionen af collagen og den neovaskulære proces, så produkterne, der påføres bagefter, kan trænge ind i dermis.

Dermis er vores mellemste hudlag. Det blandt andet består af fibroblast-celler, som produceres af vores collagen og elastin.

Cirka 70 % af dermis består af collagen, og det er grunden til, at huden kan strække sig og udvide sig.

Dermis er vores elastiklag, som får huden til på ydersiden at se fin og glat ud, når man er ung, men som med alderen ser mere slap og rynket ud, da elasticiteten daler.

Når dermis aktiveres med maskinen, vil genfornyelsesprocessen i huden øges igen, og huden vil glatte sig mere ud og få en flottere farve og overflade.

Microneedeling kan tåles af de fleste hudtyper, men en grundig konsultation inden sikrer, at dette er korrekt.

Behandlingen udføres i hele ansigtet og eventuelt på halsen, hvis man ønsker det.

Alt efter hudtype og ønskede resultat, indstilles håndstykket til at påvirke huden på den bedst mulige måde og dybde.

Huden vil blive lidt rød og blussende samme dag og dagen efter, så det skal gøres, når man har tid til en stille dag eller to hjemme uden brug af makeup.

En behandling alene giver et flot resultat, men en serie på tre fordelt over seks uger giver helt fantastiske resultater.

God hjemmepleje og solbeskyttelse er også vigtig, og dermed er man selv med til at vedligeholde de flotte resultater efter behandlingen.

Phi Ion-plasmateknik

Den anden PhiLings-teknik, som jeg også udfører, er den meget virkningsfulde Phi Ion-plasmapen som også påvirker det collagene lag i huden.

Den strammer det collagene væv op øjeblikkeligt under og efter en behandling.

Den er skabt til at give resultater lokalt i ansigtet, såsom øjenlågsløft, rynkerne ved siden af øjnene, rynker omkring munden, panderynker og slap hud på halsen.

Phi Ion-pennen er også ideel til fjernelse af små hudforandringer og pigmentpletter, som ligger i overfladen af huden, og hvor man har været forbi hudlægen til et tjek først, men har fået at vide, at det ikke er noget alvorligt men kun kosmetisk.

Maskinen udfører små prikker i huden med 1 mm afstand imellem.

Den har en elektrisk lysbue, som via ionerne i luften laver en lille sammentrækning i hudvævet.

Prikkerne udføres på lige linjer omkring rynken, arret, hudproblemet mm. Og en sammentrækning sker øjeblikkeligt.

Huden lokalbedøves med lidokain-creme, så man ikke generes af den lidt svidende fornemmelse.

Efter behandlingen dannes der mikroskorper på hver lille prik, som der er lavet, og huden skal derfor holdes så ren og tør i dagene efter som muligt, så helingen kan fuldendes.

En speciel creme gives med hjem til pleje af området fra tredje-/fjerdedagen.

Efter en 8-10 dage, alt efter hudtypen, vil huden se fin ud og resultatet er helt synligt. Holdbarheden varier efter hudtypen og mængden af løs hud, man har, men det holder fra et til tre år efter behandling.

Øjenlågsopstramningen giver et flot resultat og er perfekt som behandling til de kunder, der kun har lidt løs hud endnu, eller som ikke er klar til rigtig operation med fjernelse af hud og væv.

Rynkerne omkring munden er oftest det problem, jeg hører om i klinikken, når jeg behandler, og med denne behandling har man endelig muligheden for og mindske dem uden at skulle have sprøjtet en ‘filler’ ind under huden.

Behandlingsmulighederne er mange, og ved en konsultation først kan der laves en plan over hvilke områder, der eventuelt skal behandles for at få det ønskede resultat.

Ved mere information og vejledning omkring begge PhiLings-behandlingerne, kontakt mig gerne.

Kosmetolog Nana Norrbom tlf. 610 716 048 – Fuengirola.

Af Nana Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa