Det danske magasin i Spanien
Nye Covid-19 restriktioner i Andalusien

Nye Covid-19 restriktioner i Andalusien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Junta de Andalucía lemper gevaldigt på de nuværende restriktioner.

Fra natten mellem søndag og mandag ophører det nuværende udgangsforbud.

Det betyder, at alle borgere atter kan færdes på gader og stræder, præcis som det passer den enkelte. Tilsvarende kan alle rejse frit mellem Andalusiens provinser og tilmed forlade regionen.  Alle restaurationer vil kunne holde åbent til klokken 00.00 for selskaber på maksimalt 8 gæster indendørs og 10 gæster, når serveringen sker udendørs. Natbarer og diskoteker vil fra næste uge kunne genåbne til klokken 02.00 men med begrænset kapacitet, så der kan holdes afstand mellem gæsterne, som også skal bære mundbind.

De lempelige restriktioner skyldes primært, at Spaniens estado de alarma (alarmberedskab) ophører nu på søndag den 9. maj, hvilket giver de enkelte regioner det fulde ansvar for håndteringen af restriktioner. Ophævelsen af alarmberedskabet betyder dog også, at det ikke længere er muligt at bibeholde et udgangsforbud, som bl.a. Junta de Andalucía gerne havde set. 

Det er fortsat obligatorisk at bære mundbind, og alle borgere opfordres til at udvise stor forsigtighed i deres dagligdag. 

(Kilde: Diario SUR)

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa