Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Kirkenyt fra Margrethekirken januar 2022

MARGRETHEKIRKEN
Avda. De Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22, Las Lagunas, Mijas Costa
Tlf. 952 587 481
Website: www.margrethekirken.com
Kontoret er åbent: tirsdag, torsdag og fredag kl. 10-12 samt onsdag kl. 15-17, hvor der også er café i kirken

Den danske præst:
Iben Merete Gabriel Snell
Edif. Andromeda II c/Maestra Aspiazu 10 – 2A
29640 Fuengirola                                                                                                                                                                     
Tlf. 952 460 495/mobil: 661 001 998
Email: margrethekirken@margrethekirken.com

Årskontingentet
på 80 €kan indbetales i kirken eller på vores konto i Cajamar: (IBAN ES87) 3058 0860 7927 2000 6999 (Swift: CCRIES2A)

Gudstjenester
Søndag    2/1 kl. 11.00:  Hellig 3 konger. Annalise Bager
Søndag    9/1 kl. 11.00:  1. søndag efter Hellig 3 konger. Iben Snell
Søndag  16/1 kl. 11.00:  2. søndag efter Hellig 3 konger. Iben Snell
Søndag  23/1 kl. 11.00:  3. søndag efter Hellig 3 konger. Iben Snell 
Mandag 24/1 kl. 19.30:  Økumenisk fællesgudstjeneste
Søndag  30/1 kl. 11.00:  4. søndag efter Hellig 3 konger. Iben Snell. Kirkefrokost                                                                                                                                                                        


Arrangementer

Spilleaften i Margrethekirken torsdag den 13. januar kl. 19.00

Brætspil er populært. Det er godt for de ”små grå” og en god måde at være sammen på.I Margrethekirken har vi mange spil, blandt andet:”Hint”, ”Ordet fanger”, ”Stikord” og ”Trivial pursuit”. Kom og vær med på en munter dyst. Entré: 10 € inklusiv en sandwich og en drink. Vi beder tilmelding senest 3 dage før.

Skriv venligst til margrethekirken@margrethekirken.comeller ring tlf. 952 587 481

Koncert med Kristian Lilholt Band torsdag den 20. januar kl. 18.00
Det glæder os meget at kunne fortælle, at vi nu igen får musikalsk besøg af Kristian Lilholt Band. Dermed genoptager vi en mangeårig tradition.  Kristian Lilholts varme og vedkommende ‘menneskemusik’ er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde, Danmark kan byde på, og Tine Lilholts fløjtespil er kendt af alle danskere.    Sammen spillede de i mange år med broderen Lars Lilholt, og Kristian har leveret musikken til mange af dennesstørste hits. Men derudover har Kristian udgivet 13 albums i eget navn, han har skabt de store, tværkunstneriske projekter LAND og Stille Flyder Livet, ogliggestolskoncerterne Kur Uden Ord, hvor bandet udelukkende spiller Kristians instrumentalmusik. I Margrethekirken kommer vi rundt i hele Kristian Lilholts musikalske palet. De 2 Lilholt søskende akkompagneres af Lasse Jørgensen på bas, slagtøj og Frede Panduro på guitar. Kom og få en unik musikalsk oplevelse! Entré: 35 € inkluderer en drink og snacks i pausen.Billetbestilling: Skriv venligst tilmargrethekirken@margrethekirken.com eller ring tlf. 952 587 481De første 1.000 € fra billetsalget doneres efter aftale med bandet til Margrethekirken.

Økumenisk aftengudstjeneste mandag den 24. januar kl. 19.30
Hvert år i januar måned mødes de forskellige kristne kirker i Málaga provinsen for at holde nogle fælles gudstjenester. Gudstjenesterne tilrettelægges i et samarbejde mellem de mange kirkesamfund lokalt, og tanken er, at alle skal kunne deltage og få noget ud af det, uanset hvor man kommer fra og hvilket sprog man taler. Det er en stor oplevelse, når kirkegængere fra vidt forskellige lande og kirkelige traditioner sidder bænket side om side og synger og beder sammen. Så mærker man, hvor international den kristne kirke er, ikke mindst på Solkysten. I år har vi fælles gudstjeneste i Margrethekirken. Kom og vær med.

Litteraturkreds om ”Heksebørnenes mor” onsdag den 26. januar kl. 10
Anja Ringgren Lóven blev verdenskendt i 2016, da hun blev fotograferet i en nigeriansk landsby med en udsultet lille dreng, som var udstødt og pint af sin egen familie og af byens indbyggere, fordi de mente at han var heks. “Heksebørnenes mor” er en gribende beretning om, hvordan Anja opgav hele sit trygge liv i Aarhus for med livet som indsats at redde de mishandlede nigerianske heksebørn. I bogen fortæller hun om kampen for centeret Land of Hope, hvor børnene kan finde tryghed og håb om en fremtid.

MARGRETHEKIRKENS VENNER indkalder til ordinær generalforsamling torsdag den 3. februar kl. 12.30 i Margrethekirken
For det tilfælde at der ikke er et tilstrækkeligt antal medlemmer til stede til den ordinære generalforsamling kl. 12.30, indkaldes der til ekstraordinær generalforsamling kl. 13.00 samme sted, og med samme dagsorden

DAGSORDEN:

  1. Valg af dirigent
  2. Beretning
  3. Fremlæggelse af regnskab
  4. Fastsættelse af kontingent
  5. Behandling af indkomne forslag
  6. Valg af bestyrelse (der er på nuværende tidspunkt kun 1 bestyrelsesmedlem i M.K.V.) Ønsker et medlem at fremsætte en kandidat til bestyrelsen, skal et sådant forslag fremsættes skriftligt mindst 2 uger før afholdelsen af generalforsamlingen.
  7. Valg af revisor (Ebbe Juul Hansen modtager genvalg)

Efter generalforsamlingen vil Margrethekirkens Venner byde gamle og nye medlemmer, som har betalt kontingent, på lidt tapas og vin. Tilmelding skal ske senest d. 15. januar til Margrethekirkens Venner ved Kurt M. Hansen tlf. 0045 40686184 eller  elinkurthansen@hotmail.com) eller direkte til Margrethekirken.


HJERTELIG TAK TIL VORE SPONSORER

Vi takker alle vore sponsorer ved Margrethekirkens “Syng julen ind” arrangement den 3. december 2021:
advokat Mona Davidsen, Danscan Forsikring, fodterapeut Julio G Sørensen, Helle Hollis Udlejningsbiler, Kaas og Kirkemann Forsikring, Christian Sanahuja og Lilian Aarestrup, Vibeke Holm, Anne Bjerngaard, Christina Christmas Møller, Marianne Rasmussen. STØT SPONSORERNE, DE STØTTER OS.
Også en Stor tak til de frivillige, til Jens Malling og alle gæsterne, der deltog og var med til at gøre aftenen munter og hyggelig.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa