Det danske magasin i Spanien
Krydstogtskibe forventes tilbage i Málaga fra juni

Krydstogtskibe forventes tilbage i Málaga fra juni

Krydstogtskibe vender endelig tilbage til Málaga Havn i juni, omend kun på indenrigsruter, siger præsidenten for havnemyndighederne i Málaga, Carlos Rubio. Nu da Junta de Andalucía har godkendt sikkerhedsprotokollerne for skibe med spanske ruter (internationale sejladser er stadig forbudt), har krydstogtselskaber vist interesse for at operere gennem Málaga i sommer, siger Rubio.

”Prognosen viser, at vi inden juni vil vi se de første anløb i Málaga, selvfølgelig med begrænset kapacitet og med alle sikkerhedsforanstaltninger på plads, men det er en start … en gradvist tilbagevenden af en aktivitet, der er så vigtig for denne by, og som i et normalt år bringer mere end 500.000 passagerer, ”sagde han.

”Ethvert krydstogtskib, der har en national rute, kan anløbe andalusiske havne,” forklarede han og påpegede, at flere selskaber planlægger ruter inden for Andalusien for at fremvise områdets mangfoldighed, mens andre inkluderer havne i Cartagena, Valencia og Barcelona.

(Kilde: Sur in English)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.