Det danske magasin i Spanien
De dyreste områder at købe eller leje ejendom i Spanien i 2021

De dyreste områder at købe eller leje ejendom i Spanien i 2021

En nylig undersøgelse foretaget af ejendomsportalen Idealista viser, at ejendomspriser og huslejer forbliver høje på trods af coronapandemien.

Man havde forventet at 2021 ville blive året, hvor Spaniens ejendomsmarked ville mærke følgerne af landets hastigt faldende BNP og stigende arbejdsløshed. De spanske ejendomspriser er dog ikke faldet dramatisk i løbet af de første fire måneder af 2021. Faktisk har nogle kilder rapporteret om svage prisstigninger i april, hvilket tilskrives en stigende interesse blandt spaniere som ønsker en god handel på ”brugte” ejendomme. Kvadratmeterprisen for leje af bolig derimod ser ud til at  have stagneret for første gang i fem år, hvilket er positivt for lejere. Kvadratmeterpriserne på mange af Spaniens mest efterspurgte placeringer er stadig i en liga for sig selv, selvom nogle større byer som Madrid, Barcelona, ​​Sevilla eller Palma så ejendomspriserne falde med 1,3 til 2,6 procent ved udgangen af 4. kvartal 2020, og huslejerne faldt med op til 9 procent de samme steder.

(Kilde: The Local)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.