Det danske magasin i Spanien
Covid-19: Vaccinationen fortsætter

Covid-19: Vaccinationen fortsætter

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Andalusien bevæger sig fremad med sin vaccinationsplan, og den regionale regeringstalsmand, Elías Bendodo, meddeler, at man i Andalusien fra den 15. april vil starte vaccination af borgere over 65 år og borgere, der anses for at være i høj risiko – inklusive personer med Downssyndrom, kræftpatienter og personer, der får dialysebehandling. Planen er dog meget afhængig af leverancerne fra Pfizer og Moderna.

Bendodo vurderer, at alle i regionen over 80 år burde have modtaget mindst en dosis vaccine i næste uge. Derudover meddeler han, at der oprettes en telefonlinje, som folk over 80 år kan ringe til, hvis de ikke har modtaget en vaccine. Mere om dette er imidlertid ikke blevet annonceret endnu.

Desuden bekræfter Bendodo modtagelsen af ​​yderligere 368.000 vaccinedoser til regionen. “Det er et betydeligt tal, men langt fra det, vi har brug for. […] Med denne hastighed vil det være vanskeligt at få 70 procent vaccineret inden sommeren, medmindre Janssen-vaccinen kommer i spil. Vi er klar til at vaccinere syv dage om ugen, “siger Bendodo, der også understreger, at massevaccination er afgørende for at undgå en fjerde bølge.

(Kilde: Diario SUR)

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa