Det danske magasin i Spanien
Covid-19: Fortsat tvivl om restriktionerne for Påsken

Covid-19: Fortsat tvivl om restriktionerne for Påsken

Først i allersidste øjeblik bliver restriktionerne for påskeugen fastlagt. Smittetallene i Málaga-provinsen er fornuftige, men i det øvrige Andalusien og store dele af landet er smitten stigende, og myndighederne frygter en ny smittebølge, som vi ser det i bl.a. Frankrig, Italien og Tyskland. Derfor vil den spanske sundhedsminister i løbet af fredagen muligvis koordinere de nuværende restriktioner i samråd med regionerne.

De nuværende restriktioner går på, at alle restaurationer skal lukke 22.30 og alle borgere skal holde sig indendøre fra kl. 23.00 – 06.00. Man kan samles op seks personer udendørs og fire personer indendørs. Provinsgrænserne må ikke passeres uden gyldig grund. Netop for at mindske mobiliteten har den spanske indenrigsminister beordret 65.000 betjente på gaden i påsken for at sikre sidstnævnte restriktion overholdes.

(Kilde: MálagaHoy)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.