Det danske magasin i Spanien
Covid-19: Andalusien forlænger restriktionerne

Covid-19: Andalusien forlænger restriktionerne

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Som ventet har Junta de Andalucía forlænget de nuværende restriktioner, således at de gælder i yderligere 14 dage frem til den 10. december.

I sin tale til folket forleden understregede præsidenten for Juntaen, Juanma Moreno, at udviklingen er positiv, men at de daglige Covid-19 smittetal fortsat er alt for høje. De andalusiske myndigheders håb er, at den nuværende udvikling vil fortsætte, så man op til jul kan reducere restriktionerne og dermed give lidt mere frihed og bedre vilkår for private og erhvervsdrivende. Eneste lempelse, indtil nu, gælder restaurationerne, som frem til klokken 21.30 må holde åbent for Take Away.

Restriktionerne er fortsat:

  • Erhverv skal lukke klokken senest 18.00, herunder alle typer restaurationer, butikker, fitnesscentre og kulturelle aktiviteter. Kun essentielle erhverv som supermarkeder, apoteker, lægehuse, dyrlæger og tankstationer kan holde åbent herefter.
  • Alle har udgangsforbud fra klokken 22.00 til 07.00. Forsamlingsforbuddet på seks personer gælder fortsat uanset om man mødes ude eller hjemme.
  • Ingen må forlade deres kommune uden et vigtigt dokumenteret ærinde som lægebesøg, hjemmepleje af ældre eller arbejde. 
  • Børnehaver og folkeskoler holder åbent som normalt. Universiteter går næsten udelukkende over til online undervisning.  

(Kilde: Dagbladet Diario Sur)

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa