Det danske magasin i Spanien
Banebrydende antiage behandling

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Den eksklusive hudplejeserie IS CLINICAL fås hos kosmetolog Nana Norrbom i Fuengirola.Serien består af ekseptionelle, resultatsorienterede anti-aging og hudoptimerende formler, og ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har Innovative Skincare, som er firmaet bag, sammen med et team af læger og forskere minutiøst skabt produkter, der leverer hurtige, sikre, langsigtede og positive resultater.IS CLINICAL produkterne anbefales af ledende dermatologer, plastikkirurger, læger samt hudplejere, og firmaet følger de højeste etiske standarder for at leve op til missionen om at forbedre kundernes livskvalitet.

IS CLINICAL serien består af både hjemmeplejeprodukter og behandlinger i klinikken.Hele serien er opbygget på planter, naturlige vitaminer og hyaluronsyre (naturlig restylane). Alle ingredienser forekommer i meget koncentrerede doser, hvilket giver hurtige resultater.Huden bliver glattere og smukkere indenfor blot en uges tid og ved pigmentproblemer ses der et resultat allerede efter de to første uger.IS CLINICAL serien er oplagt at bruge, hvis man har overvejet men fravalgt restylane- og botoxinjektioner, for her er der tale om en ansigtsløftning uden brug af sprøjter, og uden ubehag og bivirkninger.

Serien indeholder helt unikke behandlingsprodukter samt rense- og fugtgivende/opstrammende cremer og signaturprodukterne YouthComplex og Youth Eye Complex.Youth Complex anvendes morgen og aften, den er til alle hudtyper, reducerer linier og rynker og allervigtigst; den stimulerer hudens egen produktion af collagen, så der virkelig strammes op.Youth Eye Complex virker på alt fra mørke rande og rynker til poser omkring øjnene, og er også fantastisk effektiv på de små rynker omkring munden.Nogle af de aktive ingredienser i Youth-produkterne er bla. en høj dosis hyaluron (botanisk udvundet), vitamin A, C og B5 samt kobber-triptider, der får huden til at producere mere collagen igen.Andre af de aktive serums arbejder i huden mod pigmentproblemer eller ar samt rosacea/rødme.

Serien kan bygges op efter ønske og behov, og kan sagtens kombineres med det, man bruger i forvejen.Serien er fantastisk også til cancerpatienter, fx brystkræftopererede, da der er udviklet en serum, som udvisker arvæv på 3-6 måneder.

I klinikken tilbydes flere forskellige og effektive ansigtsbehandlinger og den sidst tilføjet  behandling i serien Prodigy Peel, som er en meget dybdegående peeling, der forandrer hudens overflade og bygger strukturen i huden op.

Prodigy Peel

Prodigy Peel er en banebrydende hudbehandling fra det kendte amerikanske firma IS CLINICAL.

Prodigy Peel forbedrer alle de små lag i epidermis (overhuden) og er derfor designet til at fjerne af pigmentpletter, solskader, rynker, åbne porer, ar og akne.Hudoverfladen bliver flottere, hudtone og fasthed forbedres markant og ujævnheder som ar formindskes.I bunden af epidermis sker degenereringen af vores stamceller og huden vil selv afstøde de gamle celler på overfladen, men med alderen sker denne proces langsommere samt vores collagen- og elastanlag i dermis ændrer sig og dette medfører slap, rynket og kedelig hudoverflade.

Prodigy Peel-systemet virker som en kemisk peeling men er dog fremstillet af botaniske ingredienser samt de kendte syrer som mælke-, citron- og salicylsyre, som huden samarbejder godt med og som ikke skader eller brænder huden.

Komplet sikker behandling

Behandlingen er helt sikker at få lavet, og alle uanset alder, køn og hudtype vil kunne få stor effekt af denne behandling udført i klinikken. Behandlingen er optimal og få lavet i vintermånederne.Jeg er specialuddannet og eksamineret i behandlingen og har mulighed for at tilpasse hvert enkelt behandling til kunden og hudens behov ud fra de to peelingtyper, som det amerikanske hudlægeteam har forsket i.Den ene løsning (P2 system) er en 8 % peeling, som egner sig godt til mild akne, begyndende rynker og pigmentpletter.Den anden løsning (P3 system) er en 14 % peeling, som egner sig godt til linjer, dybere rynker, slap hud, hyperpigmentering, akne og en generel ujævn hudtone.En enkelt behandling giver et flot resultat, men man kan med fordel gentage behandlingen igen 4-8 uger efter, hvis man ønsker et mere gennemgribende resultat. I Februar vil der være tilbud på behandlingen, så vil du opleve hvad Prodigy Peel kan gøre for dig og din hud, så kontakt mig gerne for en konsultation og for at se før-og-efter fotos.

Nana Norrbom tlf. 610 716 048

Af Nana Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa