Det danske magasin i Spanien
Andalusien vil være ‘meget tæt’ på flokimmunitet i juni

Andalusien vil være 'meget tæt' på flokimmunitet i juni

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Junta de Andalucias talsmand Elías Bendodo siger, at regionen, med 70 procent af befolkningen vaccineret i juni, ikke vil have opnået flokimmunitet – men det vil være “meget tæt på”. 

Dette mål, sagde han, er vigtigt for at månederne juni, juli og august kan fungere så normalt som muligt, og at sommeren, hvad angår turisme, går godt. For at understøtte denne forudsigelse påpegede Bendodo, at der allerede er 2,8 millioner mennesker i Andalusien, der har modtaget en dosis af vaccinen (og omkring 750.000 har fået begge stik), og i maj vil 500.000 personer blive vaccineret om ugen, et tal, der vil stige yderligere i juni. 

Da vaccinationshastigheden er blevet hurtigere, og antallet af ​​smittede i Andalusien faldende, er Bendodo optimistisk: ”Med forsigtighed kan vi begynde at se et lys ved enden af ​​tunnelen. Vi er allerede på vej til normalitet. Det vil stadig tage tid, men vi er i de sidste måneder af pandemien. ” 

Bendodo sagde, at han håber, at den centrale regering vil træffe afgørelse i næste uge om, hvilke juridiske redskaber den vil lægge i regionernes hænder til at vedtage foranstaltninger, der begrænser mobiliteten, hvis smitten øges igen.

(Kilde: Sur in English)

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa