Det danske magasin i Spanien
Reducerer risikoen for at danne blodpropper – når du rejser og i hverdagen

Reducerer risikoen for at danne blodpropper – når du rejser og i hverdagen

Både rejse- og Støttestrømper samt Thromboflow fra Dr. Wolz mindsker risikoen for at danne blodpropper
 
Flystrømper, rejsestrømper, støttestrømper, dette er alle navne for det samme, det er en specialstrømpe der ligger et tryk mod hud, væv og underliggende blodkar for derigennem at opnå en forbedring i kroppens blodomløb.
Disse strømper er udviklet særligt til at hjælpe personer der flyver med at opnå en mere behagelig rejse og samtidigt bidrage til at forebygge kredsløbsrelaterede lidelser som dyb venetrombose (DVT) der kan opstå under flyvning.
Alle kan benytte flystrømper for at reducere risikoen for at udvikle en blodprop i benene samt for at opnå en generel mere behagelig rejse.
Der er dog visse faktorer der kan øge ens risiko for at udvikle blodpropper i benene. Disse er:
• Alder: Risikoen for at udvikle blodpropper øges generelt med alderen og ses hyppigst hos personer over 40 år.
• Arvelige faktorer: Nogen forskning viser at ens risiko for blodpropper kan afhænge af, om der er en udbredt sygdomshistorik for blodpropper i ens familie.
• Overvægt: Overvægt sætter hele hjertekredsløbet under pres og kan forøge risikoen for at udvikle DVT.
• Graviditet: Risikoen for DVT er let øget både under og lige efter graviditeten.
• Hjertesygdomme: Personer der lider af hjertesygdomme vil ofte have en øget risiko for at udvikle blodpropper generelt.
• Kræft: Mange former for kræftsygdomme kan øge risikoen for at udvikle blodpropper.
• Operation: Nylig operation i bækkenbensområdet eller benene kan medfører en øget risiko for at udvikle blodpropper.
 
Hvordan virker flystrømper?
Flystrømper virker ved at lægge et blidt pres på de dybe vener i læggene fra knæet og ned. Dette sikrer en bedre cirkulation af blodet i læggene, som ellers under lange perioder i en stillesiddende position risikere at holde op med at flyde ordentlig, hvorved en blodprop kan dannes.
Ved at lægge er pres på læggene vil de dybe vener bliver ”presset sammen” og der vil derfor automatisk være en kraftigere gennemløbning af blod og deraf lavere risiko for at en blodprop kan opstå.
”Vi ønsker hos Nature Clinic i Fuengirola (ligger hos Frisør Gottlieb) at kunne tilbyde kvalitets produkter og derfor har vi indgået et samarbejde med en af de helt store producenter af Rejse- og Støttestrømper i Tyskland, Gilofa”, fortæller Claus Beyer Ottedahl.
”Gilofa Rejse- og Støttestrømper fremmer sundheden og er med til at mindske risikoen for at danne blodpropper – uanset om man flyver eller rejser i bil. Gilofa er også komfortable, behagelige og pæne. Uanset om du rejser, for forebyggelse eller bare fordi du vil gøre noget godt”, fortsætter Claus Beyer Ottedahl.
”Gilofa Rejse- og Støttestrømper fås til damer og herrer – de findes i tre forskellige kvalitet. I bomuld, i Microfiber samt i en kvalitet med indvævet Aloe Vera. Ved hjælp af nanoteknologi er de værdifulde Aloe Vera-ekstrakter forankret i fibrene under garnproduktionen og de frigives til huden på en kontrolleret måde, så snart strømpen kommer i kontakt med den. Den nærende virkning er i øvrigt mere end 100 vaske i strømper”, fortæller Claus Beyer Ottedahl fra Nature Clinic.
 
Reducere risikoen for at blodpladerne klumper
 
”Er man i risikogruppen for at danne blodpropper, så anbefaler vi også, at man tager Thromboflow fra Dr. Wolz. Thromflow Reducere risikoen for at danne blodpropper, da Thromboflow fremmer normal blodpladeaggregering og bidrager til en sund blodgennemstrømning i hele kroppen,” fortæller Claus Beyer Ottedahl.
”Thromboflow Dr. Wolz indeholder et specifikt kompleks (WSTC), som indeholder mere end 30 forbindelser af phytochemicals fra tomat opnået i en patenteret udvindingsproces. Dette kompleks adskiller sig fra lycopen, den røde tomatfarve. Den aktive ingrediens i Thomboflow® holder blodpladerne i en normal tilstand, så de kan cirkulere godt igennem blodkarrene. Dette kan reducere muligheden for at blodpladerne klumper sammen og der derved udvikles blodpropper.”
Dr. Wolz er derfor et præparat baseret på et aktivt kompleks af phytochemicals, som bidrager direkte til årsagen og dermed til en sund blodgennemstrømning over alt i kroppen.
”En kapsel (150mg) er tilstrækkelig i en dag. Effekten begynder ca. 1-1,5 timer efter indtagelse. Med daglig indtagelse af Tromboflow opretholdes blodpladens smidighed i 24 timer. Thomboflow® er til at sikre en normal blodpladeaggregering og en sund blodgennemstrømnings, ” slutter Claus Beyer Ottedahl.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.