Det danske magasin i Spanien
Ægte argentinsk tango-passion kommer til Nerja

Ægte argentinsk tango-passion kommer til Nerja

Del

En kæmpe scenografisk opsætning, en luksuriøs garderobe og et væld af historier – sådan bliver det, når truppen La Porteña Tango optræder i Nerja med deres nye show.
Med mere end 120 koncerter afviklet på lidt under halvandet år i Argentina, Spanien, Norge, Rusland, Krim og Ecuador fejrer truppen La Porteña Tango sit 10-års jubilæum med showet, som de kalder Noches de Tango. Showet indeholder en sammenblanding af de største tangosucceser, de har turneret med i 20 lande.
 
Musikken er live og sangen kommer blandt andet fra den berømte sanger Mel Fernandez. Fire dansere leverer scenografien og er instruerede af tidens mest anerkendte og præmierede dansere: Carlos Guevara og Débora Godoy.
 
Deres show er blevet set af mere end 300.000 tilskuere og er elsket af kritikerne – La Porteña Tango er blevet den tango-gruppe, som trækker det største publikum i Europa.
Kom til kulturhuset i Nerja d. 8. november og nyd en uforglemmelig aften med et par timer fyldt med tango, dans og poesi!
 
IMG 20190309 WA0048
Porteño referer til en person, som er fra havnebyen Buenos Aires, der ligger i provinsen Buenos Aires i Argentina. Direkte oversat betyder det ”person fra havnen”. Porteño må ikke forveksles med indbyggere i provinsen Buenos Aires, der bliver kaldt bonaerenses.

Kunstnerne

Alejandro Picciano, guitar, instruktion og scenografi
Federico Peuvrel, piano
Matías Picciano, bandoneon
Mel Fernández, sang
Carlos Guevara og Dévora Godoy, dans
David og Juana, dans

Praktiske oplysninger

Koncerten finder sted fredag d. 8. november kl. 21 og varer godt to timer.
Billetter koster 18 € og kan købes i billetlugen mellem kl. 10 – 14 eller på www.mientrada.net.
Centro Cultural Villa de Nerja
C/Granada 45 – Nerja
Mere info
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.