Det danske magasin i Spanien
Neymar tilbage til La Liga?

Neymar tilbage til La Liga?

Da fodboldspilleren Neymar forlod FC Barcelona for Paris SG i sommeren 2017, blev han samtidig verdens dyreste fodboldspiller for en sum i omegnen af 222 millioner euro. Denne sommer har han prydet forsiderne på den verdensomspændende fodboldpresse, fordi der spekuleres i et muligt skifte tilbage til spansk fodbold.
Det vides endnu ikke, om Neymar foretrækker Barcelona eller Real Madrid, men fodboldspillerens advokat blev set foran Barcelonas stadion, Camp Nou, mandag. Desuden er den catalanske klubs sportslige direktør, Eric Abidal, tidligt tirsdag blevet spottet på et fly mod Paris. Sportsdirektøren for Paris SG, Leonardo, har udtalt, at Neymar ikke udtages til den franske klubs kampe, fordi ”forhandlinger om et forestående skifte er for fremskredne”.
 
Læs også:

Flere indbrud end nogensinde · Massiv oprydning i byretterne · Stjerne-navn forstærker Málaga CF

 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.