Det danske magasin i Spanien
Længste byfest nogensinde · Nyvalg spøger i horisonten · Brexit rammer tilsyneladende ikke turismen

Længste byfest nogensinde · Nyvalg spøger i horisonten · Brexit rammer tilsyneladende ikke turismen

Længste byfest nogensinde

Med et storslået fyrværkeri indvies årets store byfest i aften i Málaga. Men årets feria bliver ikke bare stor og omfattende på aktiviteter, det bliver også historiens længste feria. Byfesten strækker sig nemlig over ti dage i år mod de sædvanlige otte til ni dage. Da torsdag er national helligdag, har man nemlig valgt at tage hul på festlighederne allerede onsdag aften frem for at vente til på fredag. Vanen tro bliver der livlig aktivitet i Málagas bymidte, men endnu flere folk forventes at søge til feria-området lidt uden for byen ved kongrescentret. Her er der ud over de vanlige barer og restaurationer opbygget et stort tivoli, og så er der daglige hesteshows og koncerter. Det forventes, at op mod én million besøger Málagas store byfest.
 
 
{loadposition google_native} 
 
 

Nyvalg spøger i horisonten

valg spanien
Den 28. april var der parlamentsvalg. Og nu skal spanierne måske snart igen til valgurnerne. Samles der ikke flertal til at indsætte en ny regering senest den 23. september, skal der udskrives nyvalg. Datoen bliver så den 10. november. I snart fire måneder har Pedro Sánchez og PSOE forsøgt at indgå et forlig med Podemos og en række af de mere moderate separatistpartier – men uden held. Derfor kan et nyvalg blive sidste udvej. Sidste parlamentsvalg gav ellers en storsejr til socialistpartiet, men partiet har ikke formået at udnytte sin sejr og indgå de fornødne kompromisser. Et nyvalg, som for ganske få måneder siden var utænkeligt, er nu så aktuelt, at flere institutioner er gået i gang med de indledende forberedelser.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Brexit rammer tilsyneladende ikke turismen

brexit2019
Costa del Sols turistråd ”Turismo Costa del Sol” mener ikke, det forestående Brexit vil påvirke den britiske turisme. Turistrådet, som hører under amtsrådet, har de sidste seks måneder studeret de mulige konsekvenser af et Brexit og mener ikke, det vil ramme Costa del Sol. ”Brexit har nu spøgt de sidste par år uden at have påvirket turismen. Uklarheden er det værste, der findes. Kommer der først klarhed omkring briternes Brexit, formoder vi, det bestemt ikke vil ramme den britiske turisme, som, uden sidestykke, er vores vigtigste marked,” mener Francisco Salado, som er ny formand for amtsrådet i Málaga. Han frygter mere den stigende konkurrence fra destinationer som Tyrkiet, Tunesien og Grækenland og understreger, at Costa del Sol ikke kan hvile på laurbærrene og skal fortsætte med og forbedre den omfattende marketingindsats, som amtsrådet gennemfører i Storbritannien.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.